Melitta Perfect Clean melksysteemreiniger

Melitta Perfect Clean melksysteemreiniger

Vanaf 8,25
8,95 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

Aantal Prijs per stuk
1 - 2 8,95
3 - 4 8,50
5 + 8,25
  1. Voorzien van een kind veilige sluiting
  2. Flesje heeft handige doseringsmarkeringen
  3. Goed voor 5 reinigingsbeurten
Melitta Perfect Clean melksysteemreiniger

De Melitta Perfect Clean melksysteemreiniger is onmisbaar wanneer het aankomt op het reinigen van Melitta melksystemen. De vloeibare melksysteemreiniger is geschikt voor volautomatische koffie- en espressomachines maar ook voor losse melkopschuim systemen. 

Deze melksysteemreiniger is geschikt voor de Barista T, Caffeo Bistro, Caffeo CI, Caffeo Gourmet, Caffeo Lattea, Caffeo Solo, Caffeo Solo & Milk, Melitta Barista, Melitta Cremio melkopschuimer, Melitta Passione en de Melitta Varianza. 

Gebruiksaanwijzing voor Melitta Caffeo espressomachine
Allereerst vul je de melkcontainer met 50 ml Melitta melksysteemreiniger (1 streepje op de verpakking) en verdun dit met 450 ml water tot de markering 500 ml op de melkcontainer bereikt is. Zet vervolgens een koffiemok of melkkannetje onder de koffie/ melk uitloop en druk op de knop “melkschuim”. De machine zal nu de melkleidingen gaan doorspoelen met het reinigingsmiddel. Herhaal dit nog een keer. 

De overgebleven vloeistof kun je even apart zetten. Vul nu de melkcontainer met enkel schoon water en spoel de machine goed door (wederom middels de knop “melkschuim”). Als laatste verwijder je de melk onderdelen van je machine en laat deze weken in de overige vloeistof met het reinigingsmiddel. Dit laat je ongeveer een uur weken waarna je de onderdelen goed afspoelt met schoon water. Deze onderdelen bevestig je weer aan je machine en de reiniging is voltooid. 

Gebruiksaanwijzing voor Melitta Cremio
Schenk 25 ml van de Melitta melksysteemreiniger in de Cremio en voeg 225 ml water toe. Laat dit even goed inwerken en verwijder hardnekkig vuil met een zachte spons of doek. 

Overige informatie

Merk: Melitta
Inhoud: 250ml
Artikelnummer: 3601
EAN: 4006508202034
Andere klanten kochten ook:
t-sac maatlepel

t-sac maatlepel

Staffelprijs 4,50 4,95