Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Koffieapparatuur - Percolators - Alessi Pulcina Percolator 3 kops Aluminium Zwart

Alessi Pulcina Percolator 3 kops Aluminium Zwart

Adviesprijs 63,00
Onze prijs 54,99
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Merk: Alessi Inhoud: 3 kops
Materiaal: Aluminium en kunststof Kleur: Zilver / Zwart
Artikelnummer: 2713 EAN: 8003299388080
Omschrijving

Alessi Pulcina Percolator 3 kops Aluminium Zwart

  1. Eenvoudig in gebruik
  2. Zorgt voor 3 heerlijke kopjes espresso
  3. Zeer goede temperatuur regulering

De Alessi Pulcina Percolator is een ontwerp dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen de koffie experts van illycaffè en Michele De Lucchi. De espressomaker is goed voor 3 kopjes heerlijke espresso en is geschikt voor gas, elektrische, keramische en halogeen kookplaten. De percolator is 20 cm hoog en heeft een bodemdiameter van 9 cm. 

De Alessi Pulcina Percolator is zeer eenvoudig in gebruik. Je vult allereerst het waterreservoir met (warm) water en het filter met versgemalen koffie. Plaats het filter op het reservoir en zet de percolator in zijn geheel op je warmtebron. Wanneer het water kookt borrelt dit door de gemalen koffie en komt het in de vrije ruimte daarboven terecht. Je kunt de warmtebron nu uitschakelen en gaan genieten van een perfecte espresso. Na gebruik kun je de espressomaker reinigen met warm water en afwasmiddel en droog deze goed af. Berg de boven en onderkant bij voorkeur los van elkaar op.

De Pulcina Percolator heeft een kenmerkend en innovatief design. De percolator heeft een speciaal ontworpen binnenwerk waardoor enkel de beste smaken en aroma’s van de koffie naar boven komen. De taille, rondingen en getrapte design zorgen voor een unieke percolator. De schenktuit heeft iets weg van de snavel van een kuiken wat de naam Pulcina verklaart. Door de variatie in de wanddikte reguleert de percolator de temperatuur van de koffie tijdens de verschillende fases van het proces. Hierdoor wordt tevens de bittere verbrande smaak, waar veel percolators mee kampen, voorkomen. 

1 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano

Geels Espresso Milano

Vanaf 15,95 17,95
Alessi Moka Percolator 3 kops Aluminium Glans

Alessi Moka Percolator 3 kops Aluminium Glans

Adviesprijs 40,00 34,99