Bialetti Venus 6 kops RVS Koper

Bialetti Venus 6 kops RVS Koper

Ook geschikt voor inductie
Adviesprijs 49,50
47,50 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Geschikt voor alle hittebronnen
  2. Ruime ingoud van 235 ml
  3. Eenvoudig in gebruik
2 andere uitvoering(en)

Bialetti Venus 6 kops RVS Koper

De lekkerste koffie zet je op de Authentieke Italiaanse manier met een percolator! Door koffie te zetten met een percolator komen de meeste smaken en aroma's vrij en komt de koffie optimaal uit de verf. De Bialetti Venus is gemaakt van RVS en is hierdoor geschikt voor alle hittebronnen (waaronder inductie).

Bialetti wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en het originele, maar authentieke design. Sinds de oprichting van Bialetti is het gelukt om te blijven innoveren en de Italiaanse koffiecultuur op de kaart te zetten. De Venus percolator is een perfect voorbeeld van de stijlvolle combinatie tussen duurzaamheid , vernieuwend design en de Italiaanse koffiekwaliteit. Met deze espressomaker blijft de aroma goed op smaak en kunt u optimaal genieten van een heerlijke espresso.

Het gebruik van de percolator

Vul het waterreservoir met de gewenste hoeveelheid water (let er op dat het water nooit boven het overdrukventiel komt). Doe de gewenste hoeveelheid gemalen koffie in het filter/de funnel en draai de percolator goed dicht. Zet de percolator op de warmtebron. Na een aantal minuten begint het water te koken en begint de percolator te pruttelen. Wacht tot de percolator gestopt is met pruttelen, schenk de koffie uit en geniet! Het handvat heeft een speciaal design waardoor deze niet warm wordt en de koffie eenvoudig en zonder te morsen uitgeschonken kan worden.

Overige informatie

Merk: Bialetti
Inhoud: 235 ml
Materiaal: RVS
Kleur: Koper en zilver
Artikelnummer: 679
EAN: 8006363028929
Andere klanten kochten ook:
Geels Espresso Roma 1 kg

Geels Espresso Roma 1 kg

Vanaf 16,95 18,95
illy Gemalen Koffie voor Moka Classico 250 gram

illy Gemalen Koffie voor Moka Classico 250 gram

Vanaf 6,99 7,69
Bialetti Venus 6 kops RVS

Bialetti Venus 6 kops RVS

Adviesprijs 47,95 39,95