Nieuw
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS
Lelit Uitklopbak Set RVS

Lelit Uitklopbak Set RVS

66,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Compact en stijlvol ontwerp
  2. Hoogwaardige materialen
  3. Inclusief handige accessoires

Lelit Uitklopbak Set RVS

Een schone en georganiseerde werkplek is essentieel voor elke koffieliefhebber. De Lelit Uitklopbak Set RVS biedt een elegante en functionele oplossing voor het verwijderen van gebruikte koffie. Met zijn compacte formaat en hoogwaardige materialen is deze set een onmisbare aanvulling op uw koffiehoek.

Compact en Stijlvol Ontwerp

De Lelit Uitklopbak heeft een cilindrisch ontwerp met klassieke lijnen en een compact formaat. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal, straalt deze uitklopbak duurzaamheid en stijl uit. Het strakke ontwerp past perfect in elke keuken of espressobar, zonder veel ruimte in te nemen.

De uitklopbak heeft een maximale capaciteit van 10 koffiekoekjes van elk 14 gram. Dit biedt voldoende ruimte voor meerdere extracties, voordat de bak geleegd moet worden.

Hoogwaardige Materialen

Deze uitklopbak is volledig vervaardigd uit geborsteld roestvrij staal, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. De antislip basis voorkomt krassen op uw werkblad en biedt extra stabiliteit tijdens het gebruik.

De solide uitklopstaaf is bedekt met rubber om de impact van het uitkloppen van koffieresten beter te absorberen. Dit maakt het proces stiller en beschermt uw apparatuur tegen schade.

Inclusief Handige Accessoires

De Lelit Uitklopbak Set wordt geleverd met een microvezeldoek en een houten borstel met natuurlijke haren. Deze accessoires helpen u om uw werkplek schoon en georganiseerd te houden, waardoor uw koffiebereidingen altijd in een nette omgeving plaatsvinden.

Houd uw koffiehoek schoon en georganiseerd met de Lelit Uitklopbak Set RVS. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze hoogwaardige set!

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PLA360S
Artikelnummer: 4533
EAN: 8009437000890
Andere klanten kochten ook:
Nieuw Lelit Tamping Station RVS

Lelit Tamping Station RVS

41,00
Nieuw Lelit Tamper Aluminium 58,55mm

Lelit Tamper Aluminium 58,55mm

47,00
Nieuw Lelit Uitkloplade Set RVS

Lelit Uitkloplade Set RVS

119,00