Nieuw
Lelit William Koffiemolen Geborsteld RVS
Lelit William Koffiemolen Geborsteld RVS
Lelit William Koffiemolen Geborsteld RVS
Lelit William Koffiemolen Geborsteld RVS

Lelit William Koffiemolen Geborsteld RVS

449,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Programmeerbare Parameters
  2. Ø 64 mm platte maalschijven
  3. Gemaakt in Italië

Lelit William Koffiemolen

De Lelit William Koffiemolen combineert uitstekende prestaties met een design vol karakter. Deze on-demand koffiemolen biedt zowel kwaliteit als gebruiksgemak dankzij de micro-regeling en het innovatieve LCC-systeem dat alle maalfijnheidsparameters beheert. Alle Lelit producten zijn ontworpen en vervaardigd in Italië, wat garant staat voor hoge kwaliteit en vakmanschap.

Geavanceerde Bediening met LCC Systeem

Het LCC elektronische controlesysteem met OLED grafisch display maakt het mogelijk om verschillende maaltijden voor 1 en 2 doses in te stellen. Het display toont de telling van de gemalen doses, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen gedeeltelijke en totale doseringen. Voor een precieze afstemming van de maalgraad zorgt de maalfijnheidsmicro-regeling, terwijl de zwarte LCC-regeling de maaltijdtijd beheert.

Consistente Maling en Gebruiksgemak

Gebruiksgemak staat centraal bij deze koffiemolen, die is voorzien van een knop om koffie toe te voegen of te stoppen met malen tijdens het doseren. De Ø 64 mm platte maalschijven zorgen voor consistente en hoogwaardige maling. De geborstelde roestvrijstalen behuizing is zowel duurzaam als stijlvol, en past perfect in elke keuken.

Aanpasbare Onderdelen en Onderhoud

De verstelbare filterdragersteun en koffieuitloop zijn aanpasbaar voor verschillende filterdragers, en de grote, verwijderbare koffie opvangbak maakt schoonmaken en onderhoud eenvoudig. Met een bonenreservoir capaciteit van 350 gram is deze koffiemolen geschikt voor meerdere kopjes koffie. Ondanks zijn krachtige prestaties is de koffiemolen compact, met afmetingen van 14 x 22,5 x 38,5 cm en een gewicht van 6,6 kg.

De Lelit William Koffiemolen is perfect voor de veeleisende koffieliefhebber die op zoek is naar precisie en gebruiksgemak. Bestel nu en ervaar het verschil van versgemalen koffie met een Italiaans meesterwerk in je keuken!

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PL72
Afmetingen (bxdxh): 14 x 22,5 x 38,5 cm
Gewicht: 6,6 kg
Artikelnummer: 4507
EAN: 8009437001859