Nieuw
Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS
Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS
Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS
Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS
Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS
Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS

Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS

1.199,00 (incl. BTW)

Binnen 3 - 5 werkdagen bezorgd

  1. Compact en betrouwbaar
  2. Efficiënte wartmewisselaar
  3. Instelbare boilertemperatuur
2 andere uitvoering(en)

Lelit MaraX V2 Espressomachine RVS

Ben je op zoek naar de ultieme espressobeleving in je eigen keuken? Maak kennis met de Lelit MaraX V2 espressomachine, een meesterwerk van Italiaans vakmanschap dat ontworpen is om de perfecte kop espresso te creëren, keer op keer.

Professionele Kwaliteit in Jouw Keuken

Met de Lelit MaraX V2 haal je de kwaliteit van een professionele espressomachine naar jouw keuken. Dankzij de geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen levert deze machine een perfecte extractie van koffie, met een rijke smaak en een fluweelzachte crema, precies zoals je die in een Italiaanse espressobar zou verwachten.

Geavanceerd Design voor Optimaal Gebruiksgemak

Het strakke en elegante design van de Lelit MaraX V2, samen met de geborsteld RVS afwerking, past perfect in elke keuken. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk; deze machine is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met functies zoals de programmeerbare volumeregeling en de PID-temperatuurregeling kun je de perfecte instellingen kiezen voor jouw favoriete koffie, keer op keer.

Technische Specificaties die Indruk Maken

De Lelit MaraX V2 is uitgerust met een L58E-groep en een automatische controle van de extractietemperatuur, waardoor je binnen slechts 24 minuten de perfecte koffie kunt zetten. Met de configuratieknoppen kun je de ideale extractietemperatuur kiezen tussen Warm, Heet en Extra Heet, om de smaak van de koffie te verbeteren volgens verschillende brandingen. Het Xmode Steam-instelling is perfect voor dagelijks gebruik voor de bereiding van melk- en koffiedranken, terwijl het Xmode Coffee-instelling is bedoeld voor koffie- en specialty coffee-liefhebbers.

Het dubbele probesysteem houdt de brouwtemperatuur constant, waardoor lange wachttijden tussen elke koffie worden geëlimineerd en oververhitting wordt voorkomen. Bovendien zorgt de stille pomp ervoor dat de MaraX V2 extreem stil is en een waterstroom levert die is ontworpen om het beste uit elke koffie en branding te halen tijdens elke brouwfase.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Lelit staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en de MaraX V2 is daarop geen uitzondering. Deze espressomachine is gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie die garant staat voor jarenlang betrouwbaar gebruik.

Klaar om de perfecte espresso-ervaring naar huis te brengen? Bestel vandaag nog jouw Lelit MaraX V2 espressomachine en geniet van de ultieme koffiebeleving in jouw eigen keuken. Met gratis verzending en onze tevredenheidsgarantie weet je zeker dat je een uitstekende keuze maakt.

Bezoek Onze Showroom voor Advies op Maat

Twijfel je welke espressomachine bij je past of wil je graag een demonstratie van een specifieke machine? Bezoek dan onze showroom in Haarlem en laat je persoonlijk adviseren door een van onze experts!

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PL62X
Afmetingen (bxdxh): 22 x 41 x 35 cm
Gewicht: 18,5 kg
Artikelnummer: 4500
EAN: 8009437002382