Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Koken en tafelen - Keuken accessoires - Brita Waterfilterkan Marella Cool Grafiet 2,4L

Brita Waterfilterkan Marella Cool Grafiet 2,4L

Tijdelijk uitverkocht
Merk: Brita Inhoud: 2,4 L
Materiaal: Kunststof Kleur: Grafiet
Artikelnummer: 4081 EAN: 4006387076672
Omschrijving

Brita Waterfilterkan Marella Cool Grafiet 2,4L

  1. Altijd schoon, zuiver, helder en lekker drinkwater
  2. Voorzien van vervangingsindicator voor de recyclebare filterpatronen
  3. Vaatwasmachinebestendig tot wel 50˚C (m.u.v. de deksel)

De Brita Marella Waterfilterkan zuivert je kraanwater van vervuilende stoffen zoals kalk, chloor, metalen en andere geur- en smaak verstorende stoffen. Hierdoor heb je altijd heerlijk zuiver en schoon drinkwater bij de hand. De zuivering van bovenstaande stoffen verbetert de smaak van je drinkwater met 25 procent. 

Het gefilterde water is niet alleen bruikbaar als drinkwater maar ook zeer handig om thee of koffie mee te zetten of je kleding mee te strijken. Water met chloor en kalk heeft namelijk een negatieve invloed op (de levensduur van) je huishoudelijke apparatuur. Omdat kalkaanslag na filtering in de Brita Marella Waterfilterkan geen enkele kans meer maakt zal de werking van je apparatuur verbeterd worden en gaan deze langer mee. 

De Brita Marella Waterfilterkan heeft een geïntegreerde schenkdeksel. Deze schermt het gefilterde water af van mogelijke vervuilende stoffen en dergelijke. In de deksel bevindt zich een vul klep welke je kunt open schuiven om zo zeer gemakkelijk het water bij te vullen. Ook aan handzaamheid is gedacht bij het ontwerpen van deze kan. Het handvat is namelijk ergonomisch en heeft een stevige grip wat het uitschenken vergemakkelijkt. De kan wordt geleverd met 1 Brita Maxtra filterpatroon. Deze is goed voor ongeveer 4 weken of voor het filteren van 100 liter kraanwater. De vervangingsindicator in de deksel geeft een melding weer wanneer het filterpatroon vervangen dient te worden. 

2 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
Brita Maxtra Plus Filterpatronen 4 stuks

Brita Maxtra Plus Filterpatronen 4 stuks

Adviesprijs 27,50 22,00