Brita Waterfilterkan Marella Cool Wit 2,4L

Brita Waterfilterkan Marella Cool Wit 2,4L

Adviesprijs 29,99
27,95 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Totale watercapaciteit 2,4L
  2. MAXTRA+ MicroFlow Technology
  3. Milieuvriendelijk
3 andere uitvoering(en)

Brita Waterfilterkan Marella Cool Wit 2,4L

Heerlijke zacht drinkwater drinken? Dat kan nu met deze BRITA waterfilterkan. Vul de waterfilterkan met water en het filtert kalk en andere smaak verstorende stoffen gelijk! Dankzij het gefilterde water is ontkalken van je andere apparaten nauwelijks meer nodig. Deze waterfilterkan is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Dit komt, omdat BRITA filterpatronen heeft ontwikkeld die recyclebaar zijn. Deze filters dien je elke maand te vervangen, zodat je altijd kan genieten van fris en schoon gefilterd water.

BRITA heeft nog een nieuwe innovatieve ontwikkeling doorgevoerd, namelijk de MAXTRA+ MicroFlow Technology. Deze garandeert een krachtige filtratie van het water wat ideaal is voor zowel warme als koude dranken.

Het ontwerp van de filterkan is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft een handige vulklep in de deksel en een elektronische memo die om de maand zal aangeven dat het filterpatroon vervangen moet worden. Hij past met gemak in je koelkastdeur en heeft een totale watercapaciteit van 2,4L en wanneer je gebruikt maakt van het gefilterde water 1,4L.
 

Overige informatie

Merk: Brita
Inhoud: 2,4 Liter
Kleur: Wit
Artikelnummer: 4083
EAN: 4006387124076
Andere klanten kochten ook:
Bialetti Moka Express 3 kops Zilver

Bialetti Moka Express 3 kops Zilver

Adviesprijs 24,90 21,95
Dopper Drinkfles Pacific Blue 450 ml

Dopper Drinkfles Pacific Blue 450 ml

14,95