Smeg Variabele Waterkoker Roze

Smeg Variabele Waterkoker Roze

Adviesprijs 199,00
179,00 (incl. BTW)

Dinsdag bezorgd

  1. Instelbare temperatuur
  2. Warmhoudfunctie
  3. 360° draaivoet
3 andere uitvoering(en)

Smeg Variabele Waterkoker Roze

Met de Smeg Variabele waterkoker kun je op elk moment van de dag genieten van een heerlijke kop thee. Met deze waterkoker kun je zelf de temperatuur van je water instellen, wat voor het drinken van verschillende soorten thee zeer handig is.

Deze roze variant van de variabele waterkoker zal een waardevolle toevoeging aan iedere keuken zijn, mede door het mooie ronde design en gebruiksgemak, in combinatie met de huidige technologie.

De variabele waterkoker is voorzien van allerlei handige snufjes, waardoor hij bijvoorbeeld tot wel 20 minuten lang de juiste temperatuur kan behouden. Daarnaast kun je ook instellen dat hij zichzelf uitschakelt als de juiste temperatuur is bereikt, zodat er niet onnodig veel stroom wordt gebruikt.

Je kan de variabele waterkoker vullen met genoeg water om tot wel 7 kopjes thee te maken, oftewel 1,7 liter. De waterkoker heeft een indicator waarop je precies kunt zien hoeveel water er al inzit, zodat je makkelijk kunt kijken of je genoeg water hebt om de juiste hoeveelheid thee te zetten.

De waterkoker heeft een handige knop aan de bovenkant waardoor de waterkoker opengaat en je hete kunt vullen met water. Daarnaast kun je de waterkoker gemakkelijk ronddraaien doordat hij 360 graden wendbaar is. Ook staat de waterkoker op anti slip voetjes, zodat hij tijdens het draaien altijd op zijn plek blijft staan.

Specificaties:

- 360° draaivoet
- Automatisch uitschakelen bij 100°C
- Uitneembare rvs-kalkfilter (afwasbaar)
- Anti-slip voetjes
- Afmetingen: 275x226x171 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Vermogen: 2400 W

Overige informatie

Merk: Smeg
Inhoud: 1.7L
Kleur: Roze
Type: KLF04PKEU
Artikelnummer: 9361
EAN: 8017709231606
Andere klanten kochten ook:
Smeg Waterkoker Rood

Smeg Waterkoker Rood

Tijdelijk uitverkocht