Filter

Prijs

tot
Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Space Grijs

Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Space Grijs

Adviesprijs 65,00 59,99
Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Chroom

Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Chroom

Adviesprijs 75,00 69,99
Alfi Isotherm Eco Thermosfles 0,75L Rood

Alfi Isotherm Eco Thermosfles 0,75L Rood

Adviesprijs 32,90 27,95
Alfi Reinigingsborstel Thermoskan 25 cm

Alfi Reinigingsborstel Thermoskan 25 cm

Adviesprijs 12,99 9,99
Alfi Schroefdop

Alfi Schroefdop

Tijdelijk uitverkocht
Alfi Theefilter Aroma Compact

Alfi Theefilter Aroma Compact

Adviesprijs 20,00 16,99
Alfi Dan Theefilter

Alfi Dan Theefilter

Tijdelijk uitverkocht

De thermoskannen en thermosflessen van Alfi hebben unieke, opvallende kleuren en een fraai design. De isolerende thermoskannen houden dranken tot uren langer warm of koud dan bij een normale kan. Perfect voor thuis, op kantoor of onderweg!


 

De geschiedenis van Alfi

De familie Zitzmann richt in 1914 de aluminiumfabriek Fischback op. Het bedrijf zal uiteindelijk uitgroeien tot de marktleider in vacuĆ¼mflessen. De thermosflessen werden al snel razend populair en het bedrijf groeide in 1918 tot 75 medewerkers. Nadat de markt in Duitsland was veroverd ging Alfi in 1928 de grens over. Het bleek een succes, want de producten werden met open armen ontvangen. Na de oorlog wordt het bedrijf van de staat en begint de familie opnieuw in Franken. Het bedrijf groeit door en telt dan al 500 verschillende modellen en maar liefst 150 medewerkers in 62 landen. In 2014 viert Alfi het 100-jarig bestaan en het bedrijf wordt onderdeel van de THERMOS groep in Chicago. 


 

Alfi thermoskan onderdelen

Alfi zet maatstaven op het gebied van materiaalkwaliteit, -verwerking en design. Ze voelen zich verantwoordelijk om op de juiste manier de traditie door te geven en de kwaliteit te waarborgen. In alle onderdelen van Alfi kun je de maatstaven terug vinden. Het merk biedt verschillende producten en accessoires aan. Vind in het assortiment schroefdoppen, theefilters en speciale reinigingsborstels. De schroefdoppen zijn in verschillende varianten te verkrijgen om zo het mondstuk te bieden die jij het prettigst vindt. Gebruik de drinktuit tijdens het sporten of de grote schenktuit om grote hoeveelheden dranken te schenken. De reinigingsborstels zijn in twee varianten te verkrijgen. De kleine variant is ideaal voor de kleinste producten uit het assortiment. Denk hierbij aan drinkflessen of etenskannen. Voor grotere thermoskannen of andere producten is de grootste reinigingsborstel geschikt. 


 

Alfi producten kopen bij Bobplaza

Bij Bobplaza kun je het assortiment van Alfi bekijken en bestellen. De handige Alfi thermoskannen of thermosflessen houden jouw dranken warm of koud. Om het nog makkelijker te maken: met de handige theefilters van Alfi geniet u nog meer en langer van heerlijke thee. Bij Bobplaza vind je verschillende soorten thee, zodat er altijd een smaak is die bij jou past. Ervaar de heerlijke theemelanges en geniet optimaal met de producten van Alfi.