Filter

Prijs

tot
Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Space Grijs

Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Space Grijs

Adviesprijs 65,00 59,99
Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Chroom

Alfi Gusto Evo Thermoskan 1L Chroom

Adviesprijs 75,00 69,99
Alfi Reinigingsborstel Thermoskan 25 cm

Alfi Reinigingsborstel Thermoskan 25 cm

Adviesprijs 12,99 9,99

Eenvoudig Alfi thermoskannen bestellen bij Bobplaza

Ben jij op zoek naar een Alfi thermoskan? Je kunt bij ons terecht voor diverse producten van Alfi. Er zit ongetwijfeld een Alfi thermoskan bij die helemaal bij jouw wensen past. Je kunt ook onze volledige collectie thermoskannen bekijken!


 

Alfi thermoskannen bij Bobplaza 

Een thermoskan van Alfi is gemaakt met de focus op materiaalkwaliteit en design. Een combinatie die samen een prachtig product neerzetten. De thermoskannen van Alfi bestaan uit twee delen: een buiten- en een binnenhouder die de dranken warm of koud kunnen houden. De buitenkant is gemaakt van RVS en beschermt de binnenkant tegen beschadiging. RVS staat voor roestvrij staal en is zeer goed bestemd tegen vloeibare stoffen en voorkomt beschadiging van het materiaal. Dit materiaal heeft een lange levensduur en kan tegen een stootje. 


 

Door de isolerende laag tussen het binnenste en buitenste vat wordt de geleiding van warmte vertraagd. Zo blijven dranken langer op temperatuur. Dit werkt voor zowel warme als koude dranken. De binnenkant is ook bekleed met een weerkaatsende zilveren laag. Dit kaatst de warme of koude straling terug van de vloeistof. 


 

De thermoskannen van Alfi zijn dus geschikt voor warme en koude dranken. Thee en koffie zijn gemakkelijk op te slaan. Met de handige schenktuit giet je zonder te knoeien een kopje in. Zorg dat je de thee of koffie niet meerdere dagen in de kan laat zitten. Dit veroorzaakt een bruin gekleurde laag in de thermoskan. Niet alleen warme, maar ook koude dranken blijven heerlijk koel in de thermoskannen van Alfi. Op een warme zomerdag neem je gemakkelijk gekoeld drinken mee in een van de handige thermoskannen. 


 

Alfi thermoskan Gusto

De Alfi Gusto thermoskannen zijn fijne toevoeging aan jouw keukenassortiment. De kannen hebben een ergonomische handgreep en zijn 100% lekvrij. De Alfi Gusto thermoskan houdt water tot wel 24 uur warm of koud. In de webshop vind je verschillende kleuren. Zo past er altijd een bij jouw interieur of smaak. De thermoskan heeft een inhoud van 1 liter waardoor je met een goed gevulde kan op pad kan gaan. De fijne handgreep geeft je een perfecte grip om kopjes perfect in te schenken. 


 

Eenvoudig Alfi thermoskannen bestellen bij Bobplaza

Bij Bobplaza heb jij je Alfi thermoskan snel in huis! Daarnaast zorgen we er voor dat jij veilig en gemakkelijk kunt bestellen. Bij Bobplaza ben je altijd verzekerd van een veilige transactie via de betaalmethode van jouw voorkeur. Liever een Alfi thermoskan kopen in een fysieke winkel? U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Haarlem.