Filter

Prijs

tot
Waterfilter geschikt voor Saeco

Waterfilter geschikt voor Saeco

Vanaf 7,50 8,95
Saeco Aqua Clean Waterfilter

Saeco Aqua Clean Waterfilter

Advieprijs 19,99 14,99
Saeco Ontkalkingsvloeistof 250ML

Saeco Ontkalkingsvloeistof 250ML

Vanaf 6,49 7,95

Waarom moet ik mijn Saeco ontkalken?

Het leidingwater in ons land bevat relatief veel magnesiumzouten en calcium. Op het moment dat het water in je koffiemachine opwarmt, worden die stoffen afgebroken. Daarbij blijven altijd wat kalkdeeltjes achter. Na verloop van tijd gaan die kalkdeeltjes zich aan de binnenzijde van het apparaat afzetten, wat resulteert in kalkaanslag. Wanneer je die kalkaanslag niet af en toe verwijdert, kan dit tot allerlei problemen leiden. Hierbij kun je denken aan opwarmingsproblemen, verstoppingen en een verminderde doorstroom van water. Ook zal je koffie niet meer zo lekker smaken als in het begin. Gelukkig is dat allemaal heel eenvoudig te voorkomen door het apparaat om de zoveel tijd even te ontkalken. Wanneer het om een Saeco koffiemachine gaat, adviseren we om ook een Saeco ontkalker te gebruiken. Verkeerd onderhoud kan er namelijk voor zorgen dat eventuele reparatiewerkzaamheden niet meer onder de garantie vallen. Je mag in elk geval nooit ontkalkers op basis van anorganische zuren gebruiken; deze kunnen je Saeco machine namelijk permanent beschadigen.

 

Onze collectie Saeco ontkalkers

Bij Bobplaza vind je alles dat je nodig hebt voor het onderhoud van je Saeco koffiemachine. Naast complete onderhoudssets kun je bij ons ook losse Saeco ontkalkingsvloeistof bestellen. Dit product is heel eenvoudig in gebruik en bovendien uitermate effectief in het verwijderen van kalkaanslag.

Naast Saeco ontkalkers leveren wij ook andere onderhoudsartikelen voor Saeco machines, waaronder reinigingstabletten en melksysteemreinigers.

Goed om te weten: Over het algemeen wordt aangeraden om minimaal één keer in de drie maanden je koffiemachine te ontkalken. Hou daarbij wel in je achterhoofd dat hoe intensiever je koffiemachine gebruikt wordt, hoe vaker je moet ontkalken!

 

Bestel Saeco ontkalker online bij Bobplaza

Via de online shop van Bobplaza bestel je snel en gemakkelijk de juiste Saeco ontkalker. Betalen doe je veilig via de betaalmethode van jouw voorkeur en we zorgen ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Heb je vragen over het ontkalken van je koffiemachine of over ons assortiment? Bel of mail ons gerust. De medewerkers van onze klantenservice staan je graag te woord.