Filter

Prijs

tot
Siemens Bosch Reinigingstabletten

Siemens Bosch Reinigingstabletten

Vanaf 7,95 8,95

Onze collectie Siemens reinigingstabletten

Siemens reinigingstabletten zijn door Siemens zelf uitvoerig getest en geschikt bevonden voor het reinigen van Siemens koffiemachines. Ze bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het verwijderen van de oliën, vetten en andere smaak aantastende stoffen die in je koffiemachine achterblijven. Door regelmatig gebruik van de reinigingstabletten van Siemens geniet je elke dag weer van een perfect smakende koffie. Wanneer je Siemens reinigingstabletten koopt via Bobplaza, dan ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs. Bovendien kun je van een aantrekkelijk volumevoordeel profiteren, waardoor je nog meer kunt besparen. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

 

Reiniging en onderhoud van je Siemens koffiemachine

Hoewel Siemens reinigingstabletten heel goed werken om koffieresten te verwijderen, werken ze niet tegen kalkaanslag. Om je de levensduur van je Siemens koffiemachine te verlengen raden we daarom aan om het apparaat ook periodiek te ontkalken. Dit kun je het beste doen met een van de speciale Siemens ontkalkers, welke eveneens bij ons te bestellen zijn. Hoe vaak je je koffiemachine moet reinigen en ontkalken is vooral afhankelijk van hoe vaak en hoe intensief je van het apparaat gebruik maakt. Raadpleeg de handleiding van je koffieapparaat voor de aanbevolen onderhoudsinterval en de juiste manier van reinigen en ontkalken. We adviseren om je altijd aan de instructies van de fabrikant te houden. Mocht je koffiemachine ooit defect raken en er wordt geconstateerd dat het apparaat niet volgens de richtlijnen is onderhouden, dan kan het namelijk zijn dat de reparatie niet onder de garantie valt.

 

Bestel reinigingstabletten van Siemens online bij Bobplaza

Siemens reinigingstabletten kopen is met een paar muisklikken geregeld bij Bobplaza. Betalen doe je veilig en gemakkelijk via de betaalwijze van jouw voorkeur. Bestel je op werkdagen voor 18:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakket dezelfde dag nog verzonden wordt. Je bent bij ons dus altijd verzekerd van een snelle levering! Heb je vragen over het reinigen of ontkalken van Siemens koffiemachines? Kom dan eens langs bij onze vestiging in Haarlem of neem even contact met ons op. Ons klantenservice is elke werkdag bereikbaar op telefoonnummer 023-5282218, maar je kunt ook een mailtje sturen naar info@bobplaza.com.