Filter

Prijs

tot
Siemens waterfilter

Siemens waterfilter

Vanaf 5,95 6,95
Siemens Ontkalkingstabletten

Siemens Ontkalkingstabletten

Vanaf 7,95 8,50
Bosch Siemens ontkalker 500ml

Bosch Siemens ontkalker 500ml

Adviesprijs 15,95 9,90

Waarom en wanneer moet ik mijn koffiemachine van Siemens ontkalken?

Een van de meest voorkomende oorzaken dat koffiemachines het vroegtijdig begeven, is kalkaanslag. Wanneer je die kalkaanslag niet af en toe verwijdert, kan het de machine aantasten. Het is dus belangrijk om periodiek je apparaat even te ontkalken. Hoeveel last je hebt van kalkaanslag hangt af van hoe vaak je je Siemens koffiemachine gebruikt en hoe hard het leidingwater in jouw woonplaats is. Hoe vaak je een Siemens ontkalker moet gebruiken kan bovendien per apparaat verschillen. We adviseren om in elk geval de door de fabrikant aanbevolen onderhoudsinterval aan te houden; deze kun je terugvinden in de handleiding van je koffiemachine.

 

Onze collectie Siemens ontkalkers

Bij Bobplaza vind je alles dat je nodig hebt voor het reinigen en ontkalken van je koffiemachine. Ook voor speciale Siemens ontkalkers kun je bij ons terecht. Alle deze ontkalkers zijn uitvoerig door Siemens zelf getest en goedgekeurd voor gebruik met Siemens koffiemachines. Zo kun je kiezen voor Siemens ontkalkingstabletten, welke geschikt zijn voor geschikt voor de machines Siemens, maar ook die van Bosch, Gaggenau en Neff. Gebruik je liever een vloeibare ontkalker? Die hebben we ook op voorraad. Een groot voordeel van de vloeibare ontkalkers van Siemens is dat ze ook gebruikt kunnen worden voor je andere waterverbruikende keukenapparaten, zoals bijvoorbeeld je waterkoker.

 

Bestel Siemens ontkalker online bij Bobplaza

Via Bobplaza kun je gemakkelijk Siemens ontkalkers online bestellen. Daarbij ben je altijd verzekerd van een veilige betaling en een snelle levering. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een Siemens ontkalker? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen; je kunt ons bellen op nummer 023-5282218 of een mailtje sturen naar info@bobplaza.com. Onze klantenservice medewerkers beantwoorden graag je vragen. Je kunt natuurlijk ook langskomen bij onze fysieke showroom in Haarlem. Hier kunnen we je niet alleen tips en advies geven over het ontkalken en reinigen van je koffieapparaat, maar kun je ook op je gemak rondkijken en zien wat we allemaal hebben op het gebied van koffie, thee, koken en tafelen. Je bent van harte welkom!