Koffiemachine kopen

Koffiemachine kopen doe je bij Bobplaza

Koffiemachines en espressomachines zijn er in allerlei soorten en maten maar welke past het beste bij jou?

Dit hangt af van meerdere factoren; kies je voor gemak, houd je van meerdere smaken, hoeveel koffie drink je, wil je meerdere kopjes koffie tegelijk kunnen zetten, etc.

Door al deze variaties is het mogelijk dat je door de bonen het koffiezetapparaat niet meer ziet. Maar geen zorgen, daarbij helpen wij je graag!

Coffee is a Lifestyle

 1. Kan niet zonder koffie
 2. Vers gemalen bonen
 3. Optimale smaakbeleving
 4. Koffie en/of cappuccino met 1 druk op de knop
 5. Automatisch reiningingssysteem

Deze volautomatische espressomachines zijn een lust voor het oog en een ‘must have’ voor de echte koffieliefhebber. Met één druk op de knop komt jouw favoriete koffie eruit. Tevens kan je, indien wenselijk, meerdere koppen koffie tegelijk zetten. Veel van deze machines hebben een automatisch reinigingssysteem en geven aan wanneer ze gereinigd moeten worden. Regelmatig onderhoud is nodig voor een optimale smaakbeleving… Voor een espressomachine is voldoende ruimte op je aanrecht een vereiste.

Coffee is an Art

 1. De perfecte crémalaag
 2. Koffie is kunst
 3. Creëer je eigen smaak
 4. Neemt de tijd voor zijn koffie

Met een half automatische espressomachine heb je zelf  de volledige controle over jouw kopje koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato. Maal de bonen hoe jij ze het lekkerst vindt en doe deze in het piston. Stamp de gemalen bonen aan met de juiste druk, plaats het piston in de espressomachine en met een druk op de knop komt jouw stukje ‘art’ in het kopje terecht. Ook deze machines hebben onderhoud nodig. In tegenstelling tot de volautomatische machines hebben deze machines wat meer aandacht nodig en zal je na ieder kopje koffie even aan de slag moeten. Maar daardoor blijft de kwaliteit wel gewaarborgd en heb je bij ieder kopje koffie het gevoel alsof je op een terrasje in Italië zit!

Coffee is for Family

 1. Is gek op filterkoffie
 2. Zet meerdere koppen tegelijk
 3. Eenvoudig in gebruik
 4. Koffie zetten duurt wat langer

Filterkoffie is nog steeds populair onder vele van ons. Naast de moderne filter koffiesystemen bestaat uiteraard ook nog steeds de traditionele manier van koffie zetten. Dit systeem is niet geschikt voor een enkel kopje koffie, hiermee zet je altijd meerdere kopjes tegelijkertijd. Voordeel van deze manier van koffiezetten is wel dat de machines weinig onderhoud nodig hebben. Maar omdat de koffie onder weinig druk gezet wordt mis je de optimale smaak bij de traditionele manier. Wij hebben ook de filtermachines van illy, waar de filterkoffie wel onder hoge druk eruit komt!

Coffee taste is King

 1. Snel genieten van je kopje koffie
 2. Drinkt heel veel koffie
 3. Houd van smaakvariatie
 4. Weinig onderhoud

illy Francis Francis machines, Nespresso machines, Senseo machines, Dolce Gusto machines, etc. zijn allemaal koffiemachines waar het draait om gemak en smaakvariatie. 1 cup of pad en 1 druk op de knop is voldoende voor een heerlijke kopje koffie of espresso. Door te kiezen voor een bepaalde kleur cup kies je jouw favoriete smaak. Doordat er maar 1 kopje per cupje uit komt kun je met ieder kopje koffie variëren in smaak, ideaal toch?! Ook hebben deze koffiemachines weinig onderhoud nodig. Hierbij draait alles om gemak en snelheid.

Coffee unplugged

 1. Wilt op de ambachtelijke manier koffie zetten
 2. Geen stroom nodig
 3. Pietje precies

Cafetières, Percolator en French Press zijn de apparaten om op een ambachtelijke manier koffie te zetten. Je hebt geen stroom nodig en er komt weinig onderhoud bij kijken. Echter is het schoonmaken van deze koffieapparaten wel wat complexer en vergt iets meer tijd. Maar hé je moet er wat voor over hebben…

Welk koffiezetapparaat is het beste?

Welk koffiezetapparaat nu het beste is en bij jou past hopen we met bovenstaande tekst en uitleg duidelijk te hebben gemaakt. Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom! Hier hebben we veel demo koffiemachines staan om het apparaat uit te proberen en de verschillende soorten koffie te proeven. Tevens leveren wij koffiemachines en koffiebonen aan bedrijven!