Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00

Koffiewinkels in Haarlem

Haarlem kent inmiddels tal van koffiewinkels en is een geweldige stad voor een heerlijk dagje uit.
Bobplaza combineert het 'offline' winkelen met het online winkelen en maakt zo de koffiebeleving compleet.

De binnenstad van Haarlem staat bekend om zijn gevarieerde aanbod van koffiewinkels, eetcafé's en restaurants. Naast de binnenstad kent Haarlem ook de Waarderpolder waar steeds meer bedrijven zich vestigen, zo ook Bobplaza.

Wij zijn gevestigd aan de A. Hofmanweg 42, een locatie welke ook makkelijk te bereiken is met de auto. Tevens hebben wij parkeerplekken voor de deur en nog gratis ook! 

Naast ons distributiecentrum waar wij alle online pakketjes vandaan sturen beschikken wij hier ook over een ruime showroom waar je niet alleen de koffie kunt kopen, maar ook eerst kunt proeven. Wij hebben diverse koffiemachines van illy als demo staan. Zo kun je dus niet alleen de machine zien, maar ook uitproberen.

Wij verkopen niet alleen koffie en koffiemachines, maar ook koffieaccessoires, onderhoudsartikelen, verschillende soorten thee en drinkflessen van o.a. het merk Dopper.

Winkelen in Haarlem

Dus ga je winkelen in Haarlem en ben je op zoek naar een leuke koffiewinkel waar je eerst de verschilende soorten koffie kunt proeven? Dan ben je bij Bobplaza aan juiste adres! Wat daar nog een bijkomend voordeel bij is, de volgende keer kun je gewoon vanuit je luie stoel online je producten bestellen en dan worden ze de volgende dag al geleverd!

Nadat je bij ons bent ondergedompeld in de wereld van koffie en een heerlijk kopje koffie, cappuccino of espresso gedronken heeft kun je doorrijden naar het mooie centrum van Haarlem. Waar je een bezoekje kunt brengen aan de Sint Bavo Kerk op de Grote Markt, het Frans Hals of Teylers Museum, het winkelgebied of één van de gezellige café’s/restaurants.

Heb je een eigen bedrijf of ben je werkzaam bij een bedrijf en wil je daar ook kunnen genieten van de beste koffie? Wij leveren ook koffie aan bedrijven!

BewarenBewaren

BewarenBewaren