Nieuw
Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit
Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit
Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit
Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit
Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit
Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit

Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit

1.299,00 (incl. BTW)

Binnen 3 - 5 werkdagen bezorgd

  1. Instelbare boilertemperatuur
  2. Efficiënte wartmewisselaar
  3. Stijlvol wit met houten accenten
2 andere uitvoering(en)

Lelit MaraX V2 Espressomachine Wit

Verlang je naar de ultieme espressobeleving in je eigen keuken? Ontdek dan de Lelit MaraX V2 espressomachine, een waar kunstwerk van Italiaans vakmanschap dat is ontworpen om keer op keer de perfecte kop espresso te creëren.

Professionele Klasse voor Thuisgebruik

De Lelit MaraX V2 brengt de ongeëvenaarde kwaliteit van een professionele espressomachine naar jouw keuken. Dankzij innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen zorgt deze machine voor een perfecte extractie van koffie, met een diepe smaak en een romige crema die doet denken aan de beste koffiebars in Italië.

Elegant Design voor Optimaal Comfort

Het strakke en eigentijdse design van de Lelit MaraX V2 voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Maar deze machine biedt niet alleen schoonheid; met handige functies zoals programmeerbare volumeregeling en PID-temperatuurregeling kun je moeiteloos de ideale instellingen vinden voor jouw favoriete koffie, telkens weer.

Technische Perfectie die Indruk Maakt

De Lelit MaraX V2 beschikt over een L58E-groep en een geavanceerd systeem voor de controle van de extractietemperatuur, waardoor je binnen slechts 24 minuten kunt genieten van een perfecte kop koffie. Met de instelbare knoppen kun je de extractietemperatuur aanpassen aan jouw voorkeur, terwijl de Xmode Steam- en Xmode Coffee-instellingen zorgen voor een optimale bereiding van melk- en koffiedranken.

Het dubbele probesysteem garandeert een constante brouwtemperatuur, waardoor lange wachttijden tussen elke koffie tot het verleden behoren. Bovendien zorgt de stille pomp ervoor dat de MaraX V2 fluisterstil zijn werk doet, terwijl het water met precisie wordt verdeeld voor een perfecte extractie bij elke fase van het brouwproces.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid Gegarandeerd

Lelit staat bekend om zijn betrouwbaarheid en toewijding aan kwaliteit, en de MaraX V2 vormt hierop geen uitzondering. Deze espressomachine is gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en een solide constructie die garant staan voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Wil je de kunst van espresso naar huis halen? Bestel dan vandaag nog jouw Lelit MaraX V2 espressomachine en geniet van de perfecte kop koffie in jouw eigen keuken. Met gratis verzending en onze tevredenheidsgarantie weet je zeker dat je een uitstekende keuze maakt.

Bezoek Onze Showroom voor Advies op Maat

Twijfel je welke espressomachine bij je past of wil je graag een demonstratie van een specifieke machine? Bezoek dan onze showroom in Haarlem en laat je persoonlijk adviseren door een van onze experts!

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PL62X-EUCW
Afmetingen (bxdxh): 22 x 41 x 35 cm
Gewicht: 18,5 kg
Artikelnummer: 4502
EAN: 8009437002818