Nieuw
Lelit Melkkan 350ml RVS

Lelit Melkkan 350ml RVS

47,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Anti-drup schenktuit
  2. Duurzaam roestvrij staal
  3. Inclusief latte art pen
2 andere uitvoering(en)

Lelit Melkkan 350ml RVS

Til je koffiecreaties naar een hoger niveau met de Lelit Melkkan 350ml RVS. Deze hoogwaardige melkkan is speciaal ontworpen voor het maken van verfijnde latte art, buitengewone melkdranken en schuimige cappuccino's. Met een inhoud van 350ml is deze melkkan perfect voor thuisbarista's en koffieliefhebbers die streven naar perfectie in elke kop.

Essentieel Ontwerp voor Precisie

De Lelit Melkkan heeft een strak en functioneel ontwerp, gekenmerkt door een anti-drup schenktuit die precisie garandeert bij het uitvoeren van de meest gedetailleerde motieven. Of je nu een hartje, rosetta of een ingewikkelde zwaan wilt maken, deze melkkan maakt het mogelijk. Bovendien is de melkkan gemaakt van duurzaam roestvrij staal en is hij vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en een lange levensduur.

Inclusief Latte Art Pen

Als extra voordeel wordt de Lelit Melkkan geleverd met een latte art pen. Met dit handige hulpmiddel kun je nog meer gedetailleerde en creatieve ontwerpen maken in je melkdranken. Het is de perfecte aanvulling voor iedereen die serieus bezig is met latte art en zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Met de Lelit Melkkan 350ml RVS voeg je een onmisbaar accessoire toe aan je koffiezetapparatuur. Geniet van de perfecte balans tussen design, functionaliteit en duurzaamheid, en creëer de mooiste melkdranken in het comfort van je eigen huis.

Overige informatie

Merk: Lelit
Type: PLA301S
Artikelnummer: 4535
EAN: 8009437000876
Andere klanten kochten ook:
Nieuw Lelit Uitklopbak Set RVS

Lelit Uitklopbak Set RVS

66,00
Nieuw Lelit Reinigingsset

Lelit Reinigingsset

23,00
Nieuw Lelit Melkreiniger 10 x 25ml

Lelit Melkreiniger 10 x 25ml

21,00