Filter

Prijs

tot
Waterfilter geschikt voor DeLonghi

Waterfilter geschikt voor DeLonghi

Vanaf 6,95 8,95
DeLonghi Waterfilter DLS C002

DeLonghi Waterfilter DLS C002

Vanaf 9,25 9,95

Waarom een waterfilter voor DeLonghi koffiemachines bestellen?

Ondanks het feit dat het leidingwater in ons land van zeer goede kwaliteit is, bevat het relatief veel kalk. Dat betekent dat alle waterverbruikende apparaten (waaronder je DeLonghi koffiemachine) onderhevig zijn aan kalkaanslag. Wanneer je daar niets aan doet, zal het op den duur de machine aantasten. De werking gaat achteruit en er is meer kans op storingen en defecten. Dergelijke problemen zijn te voorkomen door je koffiemachine regelmatig te ontkalken. Maar als het op kalkaanslag aankomt, dan is voorkomen beter dan genezen. En dan kom je uit bij waterfilters. Aan de buitenkant ziet een waterfilter eruit als een eenvoudige fles. Aan de binnenzijde zitten meerdere filters, die organische substanties en minuscule deeltjes chloor, magnesium en calcium uit het leidingwater filteren voordat het de koffiemachine in komt. Je zult daardoor geen last meer hebben van kalkaanslag. Dit helpt de levensduur van de machine te verlengen. En omdat een waterfilter ook andere stofjes uit het water filtert die het aroma en de smaak van je koffie beïnvloeden, zal je koffie ook veel lekkerder smaken. 

Onze collectie DeLonghi waterfilters

Bobplaza levert speciale DeLonghi waterfilters, welke voor de meeste DeLonghi koffiemachines geschikt zijn. Goed om te weten: deze waterfilters van DeLonghi zijn ook geschikt voor SMEG espressomachines!

Heb je een DeLonghi koffiemachine maar vind je de originele DeLonghi waterfilters wat te prijzig? Dan kun je ook kiezen voor ons huismark waterfilters. Dit is geschikt voor alle DeLonghi koffiemachines (met uitzondering van DeLonghi espressomachines met een watertank van 1,4 liter) en gaat net zo lang mee. 

Bestel waterfilters van DeLonghi online bij Bobplaza

Bestel je DeLonghi waterfilters bij Bobplaza, dan ben je altijd verzekerd van een veilige transactie via de betaalmethode van jouw voorkeur. Bovendien zorgen we ervoor dat jij je bestelling snel in huis hebt. Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 bij ons binnen zijn worden (mits het betreffende product op voorraad is) dezelfde dag nog verzonden. Shop je liever in de winkel of heb je behoefte aan deskundig advies over het gebruik van waterfilters? Loop dan eens binnen bij onze showroom in Haarlem – je bent van harte welkom!