Filter

Prijs

tot

Soort

Delonghi KG89 koffiemolen

Delonghi KG89 koffiemolen

Adviesprijs 74,95 64,95 59,95
DeLonghi Uitklopbak RVS

DeLonghi Uitklopbak RVS

Tijdelijk uitverkocht
DeLonghi Tamper 51 mm

DeLonghi Tamper 51 mm

Adviesprijs 29,95 22,95
Waterfilter geschikt voor DeLonghi

Waterfilter geschikt voor DeLonghi

Vanaf 6,95 8,95
DeLonghi Waterfilter DLS C002

DeLonghi Waterfilter DLS C002

Vanaf 9,25 9,95
DeLonghi Melkreiniger 250ml

DeLonghi Melkreiniger 250ml

Vanaf 6,75 7,95
DeLonghi EcoDecalk mini 2 x 100ml

DeLonghi EcoDecalk mini 2 x 100ml

Vanaf 6,75 8,75
DeLonghi ontkalker 500ml

DeLonghi ontkalker 500ml

Nu vanaf 10,50 12,75
Delonghi Coffee Care Kit

Delonghi Coffee Care Kit

Adviesprijs 34,90 22,89

De geschiedenis van De’Longhi

De familie De’Longhi heeft in 1902 het merk opgericht. In die tijd begonnen zij met industriële onderdelenproductie in een kleine werkplaats. In de jaren die volgde, werd het assortiment verder uitgebreid met verschillende huishoudelijke apparaten. Het merk komt oorspronkelijk uit Italië. Het is dus niet gek dat het bedrijf zich voornamelijk richtte op koffiemachines. De grote liefde voor koffie bij de Italiaanse bevolking is geen geheim. Italianen kunnen erg genieten van een heerlijk kopje espresso. Het is echt een geluksmomentje. In 1990 kwam De’Longhi met hun eerste espressomachine. De missie van het bedrijf was het ontwikkelen van een apparaat waarmee de Italiaan ook thuis een smaakvol kopje espresso kon zetten. 


 

Het bedrijf maakte vanaf 1990 een explosieve groei. Naast de espresso variant ontwikkelt De’Longhi ook andere koffiemachines. De producten worden gekenmerkt door een opvallend design. Voor de kenmerkende look ontvangt De’Longhi zelfs in 2007 de prestigieuze Red Dot Designprijs.


 

Koffiezetapparaten van De’Longhi

De’Longhi heeft een grote verscheidenheid aan koffiemachines op de markt gebracht. De machines zijn van hoge kwaliteit en in opvallende kleuren te verkrijgen. Laat jouw koffiemachine eruit spatten met een opvallende kleur als geel, blauw of limoengroen. Als je liever een neutrale kleur hebt, kun je ook jouw hart ophalen bij dit merk. Er is voor iedereen wat wils en er zijn ook verschillende varianten machines te verkrijgen. Zo drink jij jouw favoriete koffie gemakkelijk thuis, op het werk of een andere plek. 

De’Longhi espressomachines

De espressomachines van De’Longhi maken het mogelijk om de lekkerste espresso thuis te drinken. Ben jij fan van espresso? Bekijk dan welk apparaat het beste bij jou past. De espressomachine La Specialista is een apparaat bomvol vernuftige functies zoals een ingebouwde bonenmaler, automatisch tapsysteem en actieve temperatuurcontrole. Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste espresso’s. De gemalen bonen aandrukken hoeft niet meer met het automatische tapsysteem. Deze zorgt ervoor dat je altijd dezelfde kwaliteit gemalen koffie gebruikt voor jouw espresso’s. Het afstelbare stoompijpje zorgt voor perfect opgeklopt schuim waarmee je een heerlijke cappuccino of latte macchiato maakt. 


 

De’Longhi koffiemachines

Hou jij van koffie, maar ook van luxe? Dan zijn de koffiemachines van De’Longhi ideaal voor jou. De veelzijdige apparaten maken de koffie die jij het liefst besteld in een café of restaurant. Het luxe display touchscreen scherm laat je gemakkelijk navigeren door het menu. Met één druk op de knop maak jij in een handomdraai jouw favoriete koffie. Sommige varianten worden zelfs geleverd met een app. Geniet van de oneindige mogelijkheden van de koffiemachines.