Filter

Prijs

tot
DeLonghi EcoDecalk mini 2 x 100ml

DeLonghi EcoDecalk mini 2 x 100ml

Vanaf 6,75 8,75
DeLonghi ontkalker 500ml

DeLonghi ontkalker 500ml

Nu vanaf 10,50 12,75

Waarom en wanneer moet ik mijn koffiemachine van DeLonghi ontkalken?

Het kraanwater in ons land is vrij hard, wat wil zeggen dat het relatief veel kalk bevat. Daar merk je in principe weinig van, totdat je ziet dat de kalk zich aan de binnenzijde van je water verbruikende apparaten gaat afzetten. Denk bijvoorbeeld aan je wasmachine en je waterkoker. Ook je DeLonghi koffiemachine ontkomt er niet aan. Kalkaanslag heeft niet alleen een negatieve invloed op de smaak van je koffie, maar kan ook het apparaat zelf aantasten - waardoor het sneller kapot kan gaan. Het is daarom van belang om eens in de zoveel tijd je koffiemachine te ontkalken. Hoe vaak je dat precies moet doen hangt af van hoe intensief je je koffiemachine gebruikt, maar DeLonghi adviseert om je apparaat in elk geval één keer per maand even te ontkalken.

 

Onze collectie DeLonghi ontkalkers

Het maakt niet uit of je nu een volautomatische DeLonghi koffiemachine of een DeLonghi espressomachine hebt – via Bobplaza bestel je snel en gemakkelijk de beste DeLonghi onkalker voor jouw apparaat. DeLonghi ontkalkers zijn speciaal ontwikkeld voor het ontkalken van de koffiemachines van het bekende Italiaanse merk en uitvoering getest om het best mogelijke resultaat te garanderen. DeLonghi ontkalkers zijn gemaakt op basis van melkzuur en volledig biologisch afbreekbaar. Daarbij zijn de producten heel effectief; ontkalken gaat heel makkelijk en een extra inwerkingsduur is niet nodig.

 

Heb je een koffieapparaat van een ander merk? Bekijk ons complete aanbod ontkalkers voor het juiste product!

 

Bestel DeLonghi ontkalker online bij Bobplaza

Zodra je de juiste DeLonghi ontkalker hebt gevonden in het assortiment van Bobplaza, kun je deze gemakkelijk online bestellen. Betalen doe je veilig en snel via de betaalmethode van jouw voorkeur en je hebt je bestelling altijd snel in huis. Weet je niet welke ontkalker je nodig hebt voor jouw koffiemachine? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op 023-5282218 of per mail via info@bobplaza.com. Je kunt overigens ook bij onze showroom in Haarlem terecht voor een deskundig advies!