Aqua Select Whale Multimax Filterkan Wit

Aqua Select Whale Multimax Filterkan Wit

Adviesprijs 28,95 24,95
Aqua Select Whale Multimax Filterkan Grijs

Aqua Select Whale Multimax Filterkan Grijs

Adviesprijs 28,95 24,95
Aqua Select Whale Multimax Filterkan Blauw

Aqua Select Whale Multimax Filterkan Blauw

Adviesprijs 28,95 24,95
Aqua Select Seal Date Multimax Filterkan

Aqua Select Seal Date Multimax Filterkan

Staffelprijs 24,45 24,95
Aqua Select Multimax Filterpatronen 2 pack

Aqua Select Multimax Filterpatronen 2 pack

Staffelprijs 7,49 7,95
Aqua Select Classic navulverpakking

Aqua Select Classic navulverpakking

Staffelprijs 9,45 9,90
Aqua Select Filterpatroon en 3 Navulverpakkingen

Aqua Select Filterpatroon en 3 Navulverpakkingen

Staffelprijs 9,25 9,90
Aqua Select Classic Filterpatronen 3 pack

Aqua Select Classic Filterpatronen 3 pack

Staffelprijs 8,25 8,95
Aqua Select Seal Date Classic Filterkan

Aqua Select Seal Date Classic Filterkan

Tijdelijk uitverkocht
Aqua Select Shark Classic Filterkan

Aqua Select Shark Classic Filterkan

Tijdelijk uitverkocht

Aqua Select waterfilters

Wat zijn Aqua Select waterfilters?

Aqua Select waterfilters zijn speciaal ontworpen om het drinkwater dat we dagelijks drinken te zuiveren en te verrijken met gezonde mineralen. Het filterproces verwijdert namelijk schadelijke stoffen, zoals chloor en bacteriƫn. Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat de mineralen en voedingsstoffen die van nature in water aanwezig zijn, behouden blijven. Het filteren van je water met een Aqua Select waterfilter zorgt ervoor dat het water gezonder en beter smaakt. De waterkwaliteit wordt dus daadwerkelijk beter en zo heb je schoon en puur drinkwater. Het verbetert namelijk de smaak en de geur van het water. Je hebt Aqua Select filters die je direct aan kunt sluiten op de kraan, maar ook waterkannen met een filter.

Naast de gezondheidsvoordelen van het gebruik van een Aqua Select waterfilter, draagt de Aqua Select waterfilter ook bij aan een beter milieu. Dit omdat ze helpen om de hoeveelheid plastic afval en de afhankelijkheid van wegwerp plastic flessen te verminderen. Plastic wegwerpflessen worden veel geconsumeerd en dit heeft een grote impact op het milieu. De productie van deze flessen kost veel energie en water, daarnaast worden ze ook vaak niet goed gerecycled. 

Aqua Select waterfilters en huishoudelijke apparaten

De Aqua Select waterfilters zorgen dat aluminium, koper, lood en andere geur- en smaak verstorende stoffen op natuurlijke manier uit het water worden gefilterd. Door het gebruik van gefilterd water voorkom je kalkaanslag in verschillende huishoudelijke apparaten (waterkokers of koffiemachines). Dit zorgt ervoor dat deze apparaten langer mee gaan. 

Aqua Select waterkannen

Naast Aqua Select waterfilters bestaan er ook Aqua Select waterkannen. Een goede waterkan is onmisbaar in elk huishouden, bijvoorbeeld voor een kan koud water bij het eten. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten waterfilterkannen, de ene is mooi, de ander is duurzaam en de andere is weer praktisch. Een Aqua Select waterkan is een mooie optie van alle drie de eigenschappen. De Aqua Select waterkannen zijn duurzaam, omdat deze gemaakt zijn van BPA-vrij plastic en er komen geen schadelijke stoffen vrij bij gebruik. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met de Aqua Select waterkan zelf je kraanwater kunt zuiveren en vervolgens kan drinken. 

Welke Aqua Select waterkannen zijn er?

Wij hebben de Aqua Select Whale Multimax Filterkan in drie verschillende kleuren, namelijk wit, grijs en blauw. Deze Aqua Select filterkan beschikt over een ingebouwd display, die informatie geeft over de beschikbare hoeveelheid gefilterd water en het resterende aantal dagen voordat de cartridge moet worden vervangen. In de kan moet een multimax filter geplaatst worden. Deze zorgt ervoor dat kalk en andere vervuilende stoffen uit het water gehaald worden, hierdoor blijft er alleen zacht en helder drinkwater over. De waterfilterkan kan in de koelkast, zodat je meteen koud, gefilterd water in kan schenken. In totaal kan er 3,5 liter in de waterfilterkan. Echter, wanneer het water gefilterd wordt, komt het in een ander deel van de kan, en is de inhoud 1,7 liter. Voor het gemak heeft de filterkan een ergonomische zachte handgreep en een makkelijk sluitbare deksel. De waterkan, behalve de deksel, is ook vaatwasmachinebestendig. De deksel kan het beste handmatig worden gereinigd. 
 

Daarnaast hebben wij ook de Aqua Select Seal Date Multimax Filterkan. Deze kan filtert natuurlijk net als de andere de kalk en andere vervuilende stoffen uit het water. De kan heeft een totale capaciteit van 2,5 liter en een inhoud van 1,5 liter voor gefilterd water. Het voordeel van de Multimax kannen ten opzichte van de Classic waterfilters, is dat de multimax waterfilters het water 20% sneller zuiveren. We hebben ook nog de Aqua Select Seal Date Classic Filterkan. Deze is vrijwel hetzelfde als de Seal Date Multimax, alleen de Multimax filtert het water sneller. 

De filterpatronen in de filterkannen moeten om de zoveel tijd vervangen worden met een nieuw filterpatroon. De kan geeft aan wanneer dit moet gebeuren en deze zijn ook gemakkelijk bij te bestellen bij Bobplaza.

Lees meer