Melitta waterfilter

Melitta waterfilter

Vanaf 5,95 6,95
Melitta Pro Aqua waterfilter

Melitta Pro Aqua waterfilter

Vanaf 11,95 12,95

Melitta

Ben je een liefhebber van verse koffie en wil je de smaak en kwaliteit van koffie naar een hoger niveau tillen? Dan is de Melitta waterfilter voor je koffiemachine de perfecte oplossing! Met de Melitta waterfilter geniet je niet alleen van een heerlijk kopje koffie, maar zorg je er ook voor dat je koffiemachine optimaal presteert en langer meegaat.

Onderhoudsartikelen voor je Melitta machine

Bij Bobplaza hebben we alles wat je nodig hebt voor het onderhoud van je Melitta koffie- of espressomachine. Of het nu gaat om reinigingsmiddel, reinigingstabletten, ontkalkingsmiddel of nieuwe waterfilters, wij bieden een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten voor Melitta apparaten aan tegen scherpe prijzen.

Bobplaza.com biedt daarnaast ook een volledig assortiment aan accessoires om de koffiebeleving compleet te maken! Van illy koffie tot dubbelwandige Bodum Pavina glazen. Leuk om de perfecte espresso in te serveren!

Melitta waterfilters: Voor een verfrissende koffie-ervaring

Maar laten we het eens hebben over de Melitta waterfilters. Als trotse bezitter van een Melitta koffiemachine, zoals de Melitta Caffeo Espressomachine, Melitta Caffeo Gourmet of Melitta Caffeo Bistro, weet je hoe belangrijk het is om te zorgen voor optimale waterkwaliteit. Daarom introduceert Melitta de Melitta Pro Aqua waterfilter, het geheime ingrediƫnt voor een ultieme koffiebeleving.

Voor welke koffiemachines zijn de Melitta waterfilters geschikt?

Het waterfilter past in de volgende Melitta machines:

  •  Melitta Caffeo Gourmet
  • Melitta Caffeo Lattea
  • Melitta Barista
  • Melitta Varianza
  • Melitta Passione

Het zorgt voor verminderingen van de schadelijke stoffen

De Melitta Pro Aqua waterfilter is speciaal ontworpen om de waterhardheid te verminderen en schadelijke stoffen te verwijderen, waardoor je koffie nog beter smaakt. Met dit originele Melitta product kun je genieten van puur drinkwater zonder chloor, lood en andere onzuiverheden. Het resultaat? Een koffie die puur en smaakvol is, precies zoals je verwacht van je Melitta koffiemachine.

Met Melitta waterfilters zorg je voor een betere waterkwaliteit in je Melitta koffiemachine. Het Melitta Pro Aqua waterfilter, dat compatibel is met verschillende Melitta machines, zoals de Melitta Caffeo Gourmet en Melitta Caffeo CI, is de perfecte oplossing om schadelijke stoffen te verminderen en de smaak van je koffie te verbeteren.

Melitta pro aqua waterfilter gebruiken

Het gebruik van de Melitta Pro Aqua waterfilter is eenvoudig. Zorg ervoor dat je een ongebruikt filter in je koffiemachine plaatst voordat je deze voor het eerst in gebruik neemt. Als je al een Melitta koffiemachine hebt en je wilt het waterfilter vervangen, dan hoef je alleen maar het oude filter uit de filterhouder te halen en het nieuwe filter terug te plaatsen. Met een lichte draaiende beweging zit het waterfilter stevig op zijn plaats.

Langere levensduur van je koffiemachine!

Een extra voordeel van de Melitta Pro Aqua waterfilter is dat het de levensduur van je koffiemachine verlengt. Door schadelijke stoffen en kalkaanslag te verminderen, blijft je machine in topconditie en gaat hij langer mee. Zo kun je nog langer genieten van heerlijke koffie, zonder je zorgen te maken over de prestaties van je machine. Probeer ook eens onze ontkalkingstabletten!

Bestel gemakkelijk online!

Bij Bobplaza kun je eenvoudig je Melitta waterfilter bestellen. Plaats je bestelling en binnenkort wordt het product bij je thuis bezorgd. Bereid je voor op een verfrissende koffie-ervaring met de Melitta waterfilter! 

Lees meer