Merk
Prijs
tot
Brita Intenza Plus Waterfilter

Brita Intenza Plus Waterfilter

Vanaf 10,49 11,49
Brita Intenza waterfilter

Brita Intenza waterfilter

Staffelprijs 9,95 10,95
Waterfilter geschikt voor Saeco

Waterfilter geschikt voor Saeco

Vanaf 7,50 8,95
Brita Waterfilter AquaGusto 100L

Brita Waterfilter AquaGusto 100L

9,99
Brita Maxtra Plus Filterpatronen 6 stuks

Brita Maxtra Plus Filterpatronen 6 stuks

39,99
Brita intenza compatible waterfilter

Brita intenza compatible waterfilter

Vanaf 7,95 8,95
Brita Waterfilterkan Marella Cool Grafiet 2,4L

Brita Waterfilterkan Marella Cool Grafiet 2,4L

23,99
Brita Waterfilterkan Marella Cool Blauw 2,4L

Brita Waterfilterkan Marella Cool Blauw 2,4L

23,99
Brita Waterfilterkan Marella Cool Wit 2,4L

Brita Waterfilterkan Marella Cool Wit 2,4L

23,99

Brita

Brita waterfilters

Om de smaak én geur van je favoriete koffie echt goed tot zijn recht te laten komen, heb je zo zuiver mogelijk water nodig bij de bereiding. En hoewel het leidingwater in ons land heel veilig is, bevat het nog steeds relatief veel kalk en andere verontreinigingen die de smaak en geur beïnvloeden. Maar daar is iets aan te doen! Wil jij bij het zetten van koffie verzekerd zijn van het schoonste water? Dan is een Brita waterfilter een uitstekende oplossing. Brita is al ruim 55 jaar een van de meest toonaangevende merken op het gebied van drinkwateroptimalisatie en heeft voor tal van koffiemachines een geschikt waterfilter. Bekijk het aanbod Brita waterfilters bij Bobplaza!

Waarom een Brita waterfilter?

Met een Brita waterfilter worden kalk, chloor, koperdeeltjes en andere ongewenste substanties uit het leidingwater gefilterd. Op die manier profiteer je van:

  • Helder, zuiver drinkwater;
  • Een optimale smaak van je koffie;
  • Nauwelijks nog last van kalkaanslag, dus ontkalken is niet meer nodig;
  • Minder storingen en een langere levensduur van je koffiemachine.

 

Onze collectie Brita waterfilters

Bobplaza levert diverse Brita waterfilters en filterpatronen. Zo kun je bij ons terecht voor de aanschaf van de Brita Classic en Brita Maxtra Plus filterpatronen. Daarnaast leveren wij verschillende Brita waterfilterkannen. Deze zijn echt ideaal: je vult de Brita waterfilterkan met kraanwater, dat door het geïntegreerde waterfilter onmiddellijk gezuiverd wordt van verontreinigingen. Het gefilterde water kun je vervolgens direct drinken of gebruiken om koffie en thee te zetten. Om de kwaliteit van je water constant goed te houden adviseren wij om maandelijks het Brita waterfiter te vervangen.

Brita waterfilters zijn geschikt voor verschillende merken en modellen koffiemachines. We hebben echter ook waterfilters in het assortiment die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in combinatie met een koffiemachine van een specifiek merk. Hiervoor kun je ons complete assortiment waterfilters bekijken. 

 

Bestel een waterfilter van Brita online bij Bobplaza

Bestel vandaag nog een Brita waterfilter via Bobplaza en profiteer van een veilige betaling via de betaalmethode van jouw voorkeur, een snelle verzending en 14 dagen bedenktijd. Twijfel je over welke Brita waterfilters geschikt zijn voor jouw koffiemachine? Kom dan eens langs bij onze vestiging in Haarlem voor een deskundig en vrijblijvend advies! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken, dan kun je ons ook even bellen op nummer 023-5282218 of een mailtje sturen naar info@bobplaza.com. De medewerkers van ons klantenservice team beantwoorden graag je vragen!