Brita Intenza waterfilter

Brita Intenza waterfilter

Staffelprijs 9,95 10,95
Brita intenza compatible waterfilter

Brita intenza compatible waterfilter

Vanaf 7,95 8,95
Claris waterfilter

Claris waterfilter

Vanaf 10,45 10,95
Siemens waterfilter

Siemens waterfilter

Vanaf 5,95 6,95

Siemens

Bij Bobplaza bieden we een uitgebreid assortiment aan waterfilters, speciaal ontworpen voor verschillende Siemens koffiemachines. Onze Siemens waterfilters zijn van de hoogste kwaliteit en beschermen je koffiemachine tegen kalkaanslag en andere onzuiverheden in het water. Zo kun je keer op keer genieten van heerlijke koffie met een optimale smaak. 

 

Siemens EQ 6 waterfilter

Specifiek voor de Siemens EQ6 hebben wij het Brita intenza compatible waterfilter. Dit waterfilter voor Siemens koffiemachines is speciaal ontworpen voor de EQ6 serie en zorgt voor een perfecte waterkwaliteit, zodat je keer op keer kunt genieten van de perfecte kop koffie. 

Naast het Siemens EQ6 waterfilter bieden wij ook waterfilters voor andere Siemens koffiemachines. Denk bijvoorbeeld aan de Siemens EQ5, Siemens EQ7 en de Siemens EQ8. Wij hebben waterfilters voor alle Siemens koffiemachines. 

Brita Intenza Waterfilter 

Dit filter is speciaal ontworpen voor gebruik in Bosch en Siemens koffiemachines, en zorgt voor een optimale waterkwaliteit door onzuiverheden en chloor uit het water te filteren. Het filter vermindert ook de vorming van kalkaanslag en verbetert zo de levensduur van je koffiemachine. Het Brita Intenza Waterfilter is eenvoudig te installeren en heeft het een lange levensduur van ongeveer 50 liter, ook wel 2 maanden. Hoe lang het filter meegaat is ook afhankelijk van de waterhardheid.  

Brita intenza compatible waterfilter 

De Brita Intenza compatible waterfilter is een alternatief waterfilter dat compatibel is met dezelfde koffiemachines als de originele Brita Intenza waterfilter. Het filtert het water en beschermt de koffiemachine tegen kalkaanslag. Dit filter is ook geschikt als waterfilter voor Siemens koffieapparaten.  

Claris waterfilter  

Het Claris waterfilter is te gebruiken voor meerdere merken koffieapparaten, namelijk Bosch, Siemens, Neff, en Gaggenau machines. Dit filter beschermt net zoals de andere filters je espressomachine tegen kalkaanslag.  

Waterfilter Siemens

Het Siemens waterfilter is het originele waterfilter die alleen te gebruiken is voor Siemens koffiemachines. Dit waterfilter is specifiek ontworpen voor gebruik met de Siemens 5 en 6 serie espressomachines. 

Onze waterfilters zijn eenvoudig te installeren en te vervangen, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. Bovendien bieden wij snelle levering, want voor 18.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis! 

 

Lees meer