Brita Intenza Plus Waterfilter

Brita Intenza Plus Waterfilter

Vanaf 10,49 11,49
Waterfilter geschikt voor Saeco

Waterfilter geschikt voor Saeco

Vanaf 7,50 8,95
Saeco Aqua Clean Waterfilter

Saeco Aqua Clean Waterfilter

Advieprijs 19,99 14,99

Saeco

Het Saeco waterfilter is speciaal ontworpen om de waterkwaliteit te verbeteren door onzuiverheden te verwijderen die de smaak en aroma van je koffie kunnen beïnvloeden. Of je nu een professionele barista bent of gewoon geniet van een heerlijk kopje koffie in je eigen keuken, dit waterfilter biedt een eenvoudige en effectieve manier om de beste koffie-ervaring te bereiken!

Philips Saeco Aqua Clean waterfilter

Het Philips Saeco Aqua Clean waterfilter is een essentiële accessoire voor eigenaren van Saeco koffiemachines die streven naar de perfecte koffie-ervaring. Dit geavanceerde waterfilter verbetert niet alleen de smaak van je koffie, maar zorgt ook voor optimale bescherming van je koffiemachine tegen kalkaanslag en andere ongewenste stoffen.

Met het AquaClean Waterfilter geniet je keer op keer van een perfect gebalanceerde en aromatische kop koffie. Het filter optimaliseert de waterkwaliteit door onzuiverheden te verminderen, waardoor de smaak van je koffie intenser wordt en de aroma's volledig tot hun recht komen. Bovendien vermindert het filter de kalkaanslag in je koffiemachine, waardoor de levensduur en de prestaties ervan worden verlengd.

Dankzij de innovatieve AquaClean-technologie hoef je het filter niet vaak te vervangen. Het filter kan tot wel 5000 kopjes koffie produceren voordat het aan vervanging toe is. Hierdoor heb je minder onderhoud en meer tijd om te genieten van je heerlijke koffie.

Voor welke koffiemachines zijn de Philips Saeco waterfilters geschikt?

Geschikt voor de volgende Philips Saeco espressomachines:

●      Philips Saeco Incanto

●      Philips Saeco Intelia Deluxe 

●      Philips Saeco Pico Baristo

●      Philips Saeco Granbaristo

●      Philips Saeco Exprelia

Brita intenza plus waterfilter

Het Brita intenza plus waterfilter is een uitstekende keuze voor eigenaren van Saeco koffiemachines die op zoek zijn naar een hoogwaardig waterfilter met bewezen prestaties. Dit geavanceerde filter optimaliseert de waterkwaliteit voor je koffiemachine, zodat je kunt genieten van de beste smaak en aroma in elke kop koffie.

Het Brita intenza plus waterfilter vermindert niet alleen kalkaanslag, maar ook andere onzuiverheden zoals chloor en metalen die de smaak van je koffie kunnen beïnvloeden. Door deze ongewenste stoffen te verminderen, zorgt het filter voor een zuivere en verfrissende smaakervaring.

Een ander voordeel van het Brita intenza plus waterfilter is de eenvoudige installatie en vervanging. Met een handig klikmechanisme is het filter gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Bovendien geeft het filter aan wanneer het aan vervanging toe is, zodat je altijd verzekerd bent van optimale waterzuivering.

Voor welke koffiemachines zijn de Brita Intenza plus waterfilters geschikt?

Het waterfilter is geschikt voor de volgende machines: Philips Saeco 3100 series, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis Evo, Philips Saeco 4000 series, Philips Saeco Incanto, Philips Saeco Odea, Philips Saeco Talia, Philips Saeco Royal, A modo mio Lavazza, Exprelia, Incanto Base, Incanto de luxe, Saeco Incanto, Intellia Philips Saeco Ituita, Philips Saeco Moltio, Philips Saeco 4000 series, Philips Saeco Minuto, , Philips Saeco Xelsis Evo, Philips Saeco GranBaristo, Philips Saeco Xsmall, Philips Saeco 2000 series, Philips Saeco Intelia, Intelia Evo, Nina manual, Odea, Poemia Manual, Primea, Royal Old en 2011, Syntia (alle modellen), Talea (alle modellen), Xeasy 2011, Xelsis, Xsmall, Gaggia Accademia, Gaggia Unica, Gaggia Platinum, Gaggia Brera, Spidem My Coffee.

Let op: het Brita Intenza Plus waterfilter is niet geschikt voor machines met een AquaClean sticker op de watertank.

Philips saeco

Met de Philips Saeco volautomatische koffiemachine en het Saeco AquaClean waterfilter geniet je altijd van de beste koffie. Het micro poreuze waterfilter, dat ondersteboven geplaatst moet worden, voorkomt dat onzuiverheden in je kopje belanden. Het Saeco waterreservoir is speciaal ontworpen om samen te werken met de Aquaclean waterfilter. Het filter, dat verticaal geplaatst moet worden, zorgt voor een gestroomlijnde en heldere doorstroming van het water.

Dankzij de gepatenteerde aquaclean technologie wordt het water grondiger gezuiverd, waardoor je koffie altijd de puurste smaak heeft. De ionenwisselingstechnologie in het waterfilter verwijdert kalk en andere ongewenste stoffen, waardoor de levensduur van je Saeco koffiemachine wordt verlengd.

Wanneer het waterfilter vervangen moet worden, wordt dit automatisch gedetecteerd en geactiveerd. De gepatenteerde doorstroming van het gefilterde water zorgt ervoor dat je altijd van helder water geniet. Zelfs als de waterhardheid hoger is, blijft je koffie perfect. Het Saeco AquaClean waterfilter maakt het mogelijk om keer op keer de beste koffie te zetten, zonder je zorgen te maken over kalkaanslag.

Met de Saeco Picobaristo en andere volgende Philips Saeco koffiemachines, wordt de kwaliteit van je koffie aanzienlijk verbeterd. Het micro poreuze filter in de machine zorgt voor een moeiteloze doorstroming van het water, terwijl het Saeco AquaClean waterfilter het water grondig zuivert.

De gepatenteerde Aquaclean waterfilter activeert automatisch wanneer deze is geïnstalleerd, waardoor je direct kunt genieten van de beste koffie. Het ontkalkingsalarm wordt gedeactiveerd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag. Het resultaat is heerlijke koffie, elke keer weer.

Waarom een Saeco waterfilter gebruiken?

Het gebruik van een Saeco waterfilter is van essentieel belang om de smaak en de kwaliteit van je koffie te verbeteren en je koffiemachine in topconditie te houden. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je een Saeco waterfilter absoluut zou moeten gebruiken:

  1. Verbeterde smaak: Het waterfilter verwijdert onzuiverheden en vermindert kalkaanslag, waardoor je kunt genieten van een betere smaak en aroma in je kopje koffie. Elke slok is een ware verwennerij voor je smaakpapillen.
  2. Langere levensduur van je koffiemachine: Kalkaanslag kan de interne componenten van je koffiemachine aantasten en de prestaties verminderen. Door een waterfilter te gebruiken, verminder je de vorming van kalkaanslag en verleng je de levensduur van je koffiemachine.
  3. Gemakkelijk in gebruik: Het waterfilter is eenvoudig te installeren en te vervangen. Met slechts een paar eenvoudige stappen ben je verzekerd van schoon en zuiver water voor je koffiebereiding.

Saeco waterfilter vervangen

Om de optimale prestaties te behouden, is het belangrijk om regelmatig het Saeco waterfilter te vervangen. Het exacte vervangingsinterval hangt af van het gebruik en de waterhardheid. Over het algemeen wordt aanbevolen om het waterfilter elke 2-3 maanden te vervangen.

Het vervangen van het waterfilter is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden gedaan. Volg gewoon de instructies in de handleiding van je koffiemachine om het oude filter te verwijderen en het nieuwe filter te plaatsen. Zorg ervoor dat je het nieuwe filter goed vastklikt en controleer of het correct is geïnstalleerd voordat je je volgende kopje koffie zet.

Onderhoudsartikelen koop je bij Bobplaza voor je Saeco koffiemachine

Bij Bobplaza vind je een compleet assortiment aan onderhoudsartikelen voor je Saeco koffie- of espressomachine. We bieden onder andere ontvettingstabletten, ontkalkingsproducten en waterfilters, altijd tegen de laagste prijs.

Daarnaast heeft Bobplaza ook leuke accessoires en de lekkerste koffiebonen om je koffiebeleving compleet te maken! We hebben onder andere het volledige assortiment van Bodum en koffie van alleen de beste A-merken!

Bij Bobplaza begrijpen we de waarde van een goed onderhouden koffiemachine en streven we ernaar om je de beste onderhoudsartikelen aan te bieden, zodat je elke keer weer kunt genieten van een perfecte kop koffie.

Lees meer