Persbericht | Bobplaza opent showroom in samenwerking met illy

HAARLEM, 10 oktober 2018 – De in Haarlem gevestigde koffiespeciaalzaak Bobplaza viert op vrijdag 26 oktober, in samenwerking met de Italiaanse koffiebrander illy, de opening van haar vernieuwde showroom.

Om de opening van de vernieuwde showroom te vieren, heeft Bobplaza een illycaffè (kortweg illy) barista uitgenodigd. Op vrijdag 26 oktober van 12:00 tot 17:00 uur kan de herfstvakantie op feestelijke wijze worden afgesloten onder het genot van een kop koffie, klaargemaakt door een beroepsmatige barista.

Proef de Italiaanse kwaliteitskoffie van illy en leer hoe de perfecte espresso of cappuccino bereid kan worden. Alles over de Italiaanse en Nederlandse koffiecultuur komt deze middag aan bod.

Bobplaza is net buiten het Haarlemse stadscentrum gevestigd en is eenvoudig met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur.

Over Bobplaza
Bobplaza is dé koffiespecialist van Haarlem en omgeving. Van de hoogste kwaliteit koffiebonen tot espressomachine en van onderhoudsartikelen tot servies, Bobplaza heeft het.

Voor meer informatie bezoek https://www.bobplaza.com/illy-actie/