Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier:

illy actie

Heeft illy een actie? Dan kan je dat vinden op deze pagina, inclusief de daarbij horende instructies.

Mocht illy geen actie hebben, dan hebben wij van Bobplaza evengoed altijd een passende aanbieding voor jou! Bekijk de illy pagina. Of bekijk de pagina's voor de illy koffiebonen, illy Iperespresso capsules of de illy filter capsules.

Tip: kijk ook eens op de pagina "illy capsules aanbieding".

 


26 Oktober: Opening 'Machinekamer' in samenwerking met illy

Op 26 oktober vieren wij op feestelijke wijze de opening van onze vernieuwde showroom! Om de opening van de vernieuwde showroom te vieren, is er een illycaffè (kortweg illy) barista uitgenodigd. Op vrijdag 26 oktober van 12:00 tot 17:00 uur kan de herfstvakantie op feestelijke wijze worden afgesloten onder het genot van een kop koffie, klaargemaakt door een beroepsmatige barista.

Proef de Italiaanse kwaliteitskoffie van illy en leer hoe de perfecte espresso of cappuccino bereid kan worden. Alles over de Italiaanse en Nederlandse koffiecultuur komt deze middag aan bod. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur! Profiteer de 26ste van extra veel korting en de ervaring van de barista. Kijk ook snel naar onderstaande actie, die de hele maand oktober nog geldig is! Profiteer bij de opening ook van onze exclusieve actie: Koop 26 oktober in de showroom een illy Y3 of X7.1 en krijg je gratis capsules direct cadeau!

 


Tot wel €50,- korting én een koffiepakket t.w.v. €39,60 cadeau!
Geldig van 1 oktober 2018 t/m 31 oktober 2018 op deelnemende actieproducten

Profiteer heel oktober van een geweldige nieuwe illy actie! In de prijzen van de X7.1 en Y3 zit nu tot wel €50,- korting inbegrepen. Daarnaast ontvang je nu een koffiepakket tot wel €39,60 cadeau bij aankoop van geselecteerde illy espressomachines:

  • illy X7.1: Prijs nu inclusief €50,- korting en 84 capsules (ter waarde van €39,60) cadeau bij aankoop van een illy X7.1. 
  • illy Y3: Prijs nu inclusief €30,- korting en 63 capsules (ter waarde van €29,70) cadeau bij aankoop van een illy Y3.

Registreren voor deze actie:

  1. Koop binnen de actieperiode een illy Y3 of X7.1 Espressomachine.
  2. Ga voor 30 november naar http://www.illypromotions.nl/koffiemaand 
  3. Volg de instructies op de website aandachtig, houd het serienummer van uw machine (te vinden op de doos) en uw aankoopbewijs bij de hand om uw inschrijving te voltooien.
  4. Lees de actievoorwaarden en ga akkoord met de voorwaarden.
  5. Na het doorlopen van de stappen en goedkeuring van uw aankoopbewijs ontvangt u uw koffiepakket binnen 2 weken. 

Let op: Pas na deze registratie worden de capsules opgestuurd!