Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00

Delonghi actie

Heeft DeLonghi een actie? Dan kan je dat vinden op deze pagina, inclusief de daarbij behorende instructies.

Mocht Delonghi geen actie hebben, dan hebben wij van Bobplaza evengoed altijd een passende aanbieding voor jou! Bekijk de DeLonghi pagina.

Tip: bij de DeLonghi apparaten verkopen wij ook de bijpassende onderhoudsartikelen.Ontvang tot 100,- cashback
Geldig van 14 oktober 2019 t/m 12 januari 2020 op deelnemende actieproducten

Ontvang tijdelijk tot 100,- cashback bij aanschaf van een geselecteerde DeLonghi Koffiemachines! Het cashback bedrag is afhankelijk van het type koffiemachine:

Registreren voor de actie:

 1. Koop tussen 14 oktober 2019 en 12 januari 2020 één van de geslecteerde DeLonghi espressomachines bij Bobplaza.
 2. Vul dit actieformulier volledig in.
 3. Je ontvangt direct een bevestigingsmail, print deze bevestigingsmail uit en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van jouw aankoopbewijs naar onderstaand adres:
  De'Longhi Casdhback actie
  Postbus 6100
  4780 MA Moerdijk
  Tel: 0168-385652 
 4. Indien de inzending aan alle voorwaarden voldoet, stort DeLonghi het cashback-bedrag binnen 4 weken na ontvangst op het door jou opgegeven Nederlandse bankrekeningnummer.

Actievoorwaarden:

 • Deze actie is geldig bij aankoop van één van de onderstaande deelnemende actiemodellen in de actieperiode 14 oktober t/m 12 januari december 2020 bij een verkooppunt in Nederland.
 • Verstuur de documenten binnen 1 week na registratie naar het adres op de bevestigingsmail. De inzending dient vóór 2 februari 2020 te worden ingestuurd.
 • Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
 • Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
 • Indien je het cashback-bedrag niet binnen 4 weken hebt ontvangen, heb je tot 26 april 2020 de tijd om te mailen naar delonghi-customerservice@s-h.nl om het cashback-bedrag alsnog te kunnen reclameren. Ook overige vragen en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
 • Deze actie is alleen geldig voor consumenten met een Nederlands woonadres.
 • Het cashback-bedrag kan alleen per bankoverschrijving worden overgemaakt aan consumenten met een Nederlands bankrekeningnummer.
 • Bij online aankopen dient het adres op de factuur overeen te komen met het adres op de bevestigingsmail.
 • De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave. Druk- en typefouten voorbehouden.

*De originele streepjescode vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004..) op de bovenkant van de doos.3 jaar garantie & workshop aan huis cadeau
Geldig van 1 mei 2018 t/m 31 december 2019 op deelnemende actieproducten*

Bij aankoop van je PrimaDonna volautomaat geniet je nu (na aanmelding van de volautomaat) van 1 jaar extra fabrieksgarantie, boven op de 2 jaar fabrieksgarantie volgens Europese wetgeving. Daarnaast kun je kiezen uit twee leuke workshops:

 • Quick Start Workshop
  DeLonghi biedt u de unieke kans om onze De'Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een 1 uur durende Quick Start Workshop. De mogelijkheden van uw nieuwe volautomaat zijn namelijk eindeloos. En u wilt natuurlijk het optimale uit uw machine halen, toch? Onze expert zal alle mogelijkheden nog eens aan u uitleggen en de machine samen met u afstellen naar uw eigen wens. Tijdens de workshop neemt onze expert een leuk Welkomstpakket voor u mee.
 • Coffee Tasting Workshop
  Ook heeft u de keus om onze De'Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een Coffee Tasting Workshop van 1,5 uur, hierbij kunt u 3 tot 6 familieleden uitnodigen voor een gezellige koffieproeverij. De expert neemt u mee in de italiaanse koffiewereld van De’Longhi, waarbij de verschillende drankjes aan bod komen. De De’Longhi expert gaat u uitleggen hoe u bewust koffie kunt proeven en neemt uiteraard wat lekkers mee.

Registreren voor deze actie:

 1. Vul het registratieformulier (welke u hier kunt vinden) volledig in en klik op verzenden. Na uw registratie ontvangt u automatisch een bevestigingsmail per e-mail.
 2. Print de bevestigingsmail uit en stuur deze samen met:
  - De uitgeknipte originele streepjescode** uit de verpakking (code die begint met 8004) en
  - Een kopie van uw aankoopbewijs naar het adres vermeld in de bevestigingsmail.
 3. Indien uw inschrijving aan alle voorwaarden voldoet, wordt het garantiebewijs vervolgens binnen 4 weken verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. De De'Longhi expert neemt binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de Workshop aan huis.

* PrimaDonna actieproducten:
PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS - PrimaDonna Elite ECAM650.55.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB - PrimaDonna S Evo ECAM510.55.M - PrimaDonna XS ETAM36.365.M

**De originele streepjescode vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004..) op de bovenkant van de doos.