Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0
U bevindt zich hier:

Delonghi actie

Heeft DeLonghi een actie? Dan kan je dat vinden op deze pagina, inclusief de daarbij behorende instructies.

Mocht Delonghi geen actie hebben, dan hebben wij van Bobplaza evengoed altijd een passende aanbieding voor jou! Bekijk de DeLonghi pagina.


 

Showroom Special
Geldig van 1 mei tot en met 30 juni*

Breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem en ontvang, bovenop de lopende acties, mooie cadeaus en leuke extra's bij je aankoop:

 • Koop in de showroom een DeLonghi koffiemachine van minimaal €750,- en ontvang een complete 12-delige illy Collectie (koppen, schotels en lepels) ter waarde van €99,95 & een Emsa Reisbeker ter waarde van €29,99!
 • Koop in de showroom een DeLonghi koffiemachine van minimaal €150,- en ontvang een 4-delige illy Set (koppen en schotels) ter waarde van €49,99 & een Emsa Reisbeker ter waarde van €29,99!

*zolang de voorraad strekt.

 


 

3 jaar garantie & workshop aan huis cadeau
Geldig van 1 februari 2018 tot en met 30 april 2018 op deelnemende actieproducten*

Bij aankoop van uw PrimaDonna volautomaat geniet u nu (na aanmelding van uw volautomaat) van 1 jaar extra fabrieksgarantie, boven op de 2 jaar fabrieksgarantie volgens Europese wetgeving. Daarnaast kunt u kiezen uit twee leuke workshops:

 • Quick Start Workshop
  DeLonghi biedt u de unieke kans om onze De'Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een 1 uur durende Quick Start Workshop. De mogelijkheden van uw nieuwe volautomaat zijn namelijk eindeloos. En u wilt natuurlijk het optimale uit uw machine halen, toch? Onze expert zal alle mogelijkheden nog eens aan u uitleggen en de machine samen met u afstellen naar uw eigen wens. Tijdens de workshop neemt onze expert een leuk Welkomstpakket voor u mee.
 • Coffee Tasting Workshop
  Ook heeft u de keus om onze De'Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een Coffee Tasting Workshop van 1,5 uur, hierbij kunt u 3 tot 6 familieleden uitnodigen voor een gezellige koffieproeverij. De expert neemt u mee in de italiaanse koffiewereld van De’Longhi, waarbij de verschillende drankjes aan bod komen. De De’Longhi expert gaat u uitleggen hoe u bewust koffie kunt proeven en neemt uiteraard wat lekkers mee.

Registreren voor deze actie:

 

 1. Vul het registratieformulier (welke u hier kunt vinden) volledig in en klik op verzenden. Na uw registratie ontvangt u automatisch een bevestigingsmail per e-mail.
 2. Print de bevestigingsmail uit en stuur deze samen met:
  - De uitgeknipte originele streepjescode** uit de verpakking (code die begint met 8004) en
  - Een kopie van uw aankoopbewijs naar het adres vermeld in de bevestigingsmail.
 3. Indien uw inschrijving aan alle voorwaarden voldoet, wordt het garantiebewijs vervolgens binnen 4 weken verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. De De'Longhi expert neemt binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de Workshop aan huis.

* PrimaDonna actieproducten:
PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS - PrimaDonna Elite ECAM650.55.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB - PrimaDonna S Evo ECAM510.55.M - PrimaDonna XS ETAM36.365.M

** De originele streepjescode vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004..) op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de streepjescode gaan we na of u in aanmerking komt voor de cadeaus.

Actievoorwaarden:

• Deze actie is geldig bij aankoop van een PrimaDonna volautomaat in de actieperiode 1 februari 2018 t/m 30 april 2018 bij een verkooppunt in Nederland.
• Deze actie is alléén geldig op onderstaande actiemodellen.
• Indien u kiest voor een Coffee Tasting dient u minimaal 3 tot maximaal 6 vrienden of familieleden uit te nodigen.
• Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
• Uw inzending dient vóór 15 mei 2018 te worden ingestuurd. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Na ontvangst van uw garantiebewijs heeft u recht op 3 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van uw volautomaat. (2 jaar fabrieksgarantie plus 1 jaar extra fabrieksgarantie).
• Deze actie is alleen geldig voor mensen met een Nederlands woonadres.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
• Druk- en typefouten voorbehouden.

 


 

Cashback bij een Dinamica Volautomaat
Geldig van 1 mei 2018 tot en met 30 juni 2018 op deelnemende actieproducten*

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw DeLonghi Dinamica volautomatisch espressoapparaat! Wij hopen dat je er veel koffieplezier mee zal beleven. Om je te bedanken, krijg je van DeLonghi een mooi cadeau!

Cadeau 1 - €30,- cashback bij aankoop van de ECAM350.35.W

Cadeau 2 - €60,- cashback bij aankoop van de ECAM350.75.S

Registreren voor deze actie:

 1. Vul het registratieformulier (welke u hier kunt vinden) volledig in. Naast jouw persoonsgegevens hebben wij ook de EAN-code** van jouw nieuwe De'Longhi volautomaat nodig.
 2. Druk op verzenden.
 3. Je ontvangt direct een bevestigingsmail, print deze bevestigingsmail uit en stuur hem samen met de originele uitgeknipte EAN-code uit de blauwe verpakking en een duidelijk leesbare kopie van jouw aankoopbewijs naar het volgende adres:
  De’Longhi Dinamica actie 2018
  Postbus 6100
  4780 MA Moerdijk
 4. Wij versturen je cadeau binnen 4 weken na ontvangst, controle en goedkeuring van je documenten naar je toe. Belangrijk: Bewaar je originele aankoopbewijs om van de garantie gebruik te kunnen maken. Onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

* Deelnemende actieproducten:
ECAM350.35.W, ECAM350.75.S

** De EAN-code vind je op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004...) op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de EAN-code gaan we na of je in aanmerking komt voor het cadeau. 

Actievoorwaarden:

• Actie geldig op deelnemende apparaten van 1 mei 2018 t/m 30 juni 2018 in Nederland.
• Registratie via onze website binnen 2 weken na je aankoop.
• Verstuur je documenten binnen 1 week na registratie naar het adres welke je in de bevestigingsmail vindt. (uiterste inzending 21 juli 2018).
• Latere of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen!
• Indien u het cashback-bedrag niet binnen 4 weken hebt ontvangen, heeft u tot 31 augustus 2018 de tijd om te mailen naar delonghi-customerservice@s-h.nl om uw cashback-bedrag alsnog te kunnen reclameren. Ook overige vragen en opmerkingen over deze actie zullen na deze datum niet meer in behandeling worden genomen.
• Het cadeau wordt enkel naar een postadres in Nederland verstuurd.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen zonder schriftelijke opgave. Druk-en typefouten voorbehouden.

Heeft u uw volautomaat vóór 1 mei 2018 gekocht? Dan heeft u recht op een melkopschuimer of koffiepakket.