Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier:

Delonghi actie

Heeft DeLonghi een actie? Dan kan je dat vinden op deze pagina, inclusief de daarbij behorende instructies.

Mocht Delonghi geen actie hebben, dan hebben wij van Bobplaza evengoed altijd een passende aanbieding voor jou! Bekijk de DeLonghi pagina.

Tip: bij de DeLonghi apparaten verkopen wij ook de bijpassende onderhoudsartikelen.

Ontvang tot €60,- cashback

Geldig van 1 september 2018 t/m 31 oktober 2018 op deelnemende actieproducten

Wegens succes verlengd tot 31 december 2018!

Begin het najaar goed en ontvang tot €60,- cashback bij aankoop van een DeLonghoi Volautomaat uit de Dinamica serie! De actie is geldig bij aankoop van onderstaande actiemodellen:

Registreren voor deze actie:

 1. Ga naar www.delonghi.nl en klik op het cadeau-icoontje.
 2. Vul het registratieformulier in. U ontvangt automatisch een bevestigingsmail van uw registratie.
 3. Print de bevestingsmail uit en stuur deze samen met de uitgeknipte originele streepjescode uit de verpakking* en een kopie van uw aankoopbewijs voor 21 november 2018 op naar het adres dat vermeld staat in de bevestigingsmail.
 4. Binnen 4 weken na ontvangst en goedkeuring van uw documenten ontvangt u het cashback bedrag teruggestort op het door u opgegeven Nederlandse rekeningnummer.

*De originele streepjescode vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004..) op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de streepjescode gaan we na of u in aanmerking komt voor de cadeaus.

____________________________________________________________________________________________________________________


3 jaar garantie & workshop aan huis cadeau

Geldig van 1 mei 2018 t/m 31 december 2018 op deelnemende actieproducten*

Bij aankoop van uw PrimaDonna volautomaat geniet u nu (na aanmelding van uw volautomaat) van 1 jaar extra fabrieksgarantie, boven op de 2 jaar fabrieksgarantie volgens Europese wetgeving. Daarnaast kunt u kiezen uit twee leuke workshops:

 • Quick Start Workshop
  DeLonghi biedt u de unieke kans om onze De'Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een 1 uur durende Quick Start Workshop. De mogelijkheden van uw nieuwe volautomaat zijn namelijk eindeloos. En u wilt natuurlijk het optimale uit uw machine halen, toch? Onze expert zal alle mogelijkheden nog eens aan u uitleggen en de machine samen met u afstellen naar uw eigen wens. Tijdens de workshop neemt onze expert een leuk Welkomstpakket voor u mee.
 • Coffee Tasting Workshop
  Ook heeft u de keus om onze De'Longhi expert bij u thuis te ontvangen tijdens een Coffee Tasting Workshop van 1,5 uur, hierbij kunt u 3 tot 6 familieleden uitnodigen voor een gezellige koffieproeverij. De expert neemt u mee in de italiaanse koffiewereld van De’Longhi, waarbij de verschillende drankjes aan bod komen. De De’Longhi expert gaat u uitleggen hoe u bewust koffie kunt proeven en neemt uiteraard wat lekkers mee.

Registreren voor deze actie:

 1. Vul het registratieformulier (welke u hier kunt vinden) volledig in en klik op verzenden. Na uw registratie ontvangt u automatisch een bevestigingsmail per e-mail.
 2. Print de bevestigingsmail uit en stuur deze samen met:
  - De uitgeknipte originele streepjescode** uit de verpakking (code die begint met 8004) en
  - Een kopie van uw aankoopbewijs naar het adres vermeld in de bevestigingsmail.
 3. Indien uw inschrijving aan alle voorwaarden voldoet, wordt het garantiebewijs vervolgens binnen 4 weken verstuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. De De'Longhi expert neemt binnen 5 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de Workshop aan huis.

* PrimaDonna actieproducten:
PrimaDonna Elite ECAM650.75.MS - PrimaDonna Elite ECAM650.55.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.75.MS - PrimaDonna Class ECAM 550.55.SB - PrimaDonna S Evo ECAM510.55.M - PrimaDonna XS ETAM36.365.M

**De originele streepjescode vindt u op de blauwe verpakking (streepjescode die begint met 8004..) op de bovenkant van de doos. Aan de hand van de streepjescode gaan we na of u in aanmerking komt voor de cadeaus.

 

Actievoorwaarden:

• Deze actie is geldig bij aankoop van een PrimaDonna volautomaat in de actieperiode 1 februari 2018 t/m 30 april 2018 bij een verkooppunt in Nederland.
• Deze actie is alléén geldig op onderstaande actiemodellen.
• Indien u kiest voor een Coffee Tasting dient u minimaal 3 tot maximaal 6 vrienden of familieleden uit te nodigen.
• Alléén complete inzendingen incl. print van de bevestigingsmail, originele streepjescode en een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen.
• Uw inzending dient vóór 15 mei 2018 te worden ingestuurd. Latere inzendingen worden niet in behandeling genomen.
• Na ontvangst van uw garantiebewijs heeft u recht op 3 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum van uw volautomaat. (2 jaar fabrieksgarantie plus 1 jaar extra fabrieksgarantie).
• Deze actie is alleen geldig voor mensen met een Nederlands woonadres.
• De’Longhi behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
• Druk- en typefouten voorbehouden.