Advies in onze echte winkel

Vandaag besteld is morgen in huis!

Onze klantenservice 023-5282218

Altijd 30 dagen bedenktijd
€ 0 0

Alessi Pulcina Percolator 1 kops Aluminium Zwart

Adviesprijs € 59,00
Onze prijs € 52,00
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Type: MDL02/1 B Materiaal: Aluminium en kunststof
Artikelnummer: 2712 EAN: 8003299388127
Omschrijving

De Alessi Pulcina percolator is geschikt voor het maken van één espresso op een elektrisch, gas, keramisch of halogeen fornuis. De percolator is ontworpen door illycaffè en Michele De Lucchi en is 16,5 cm hoog met een diameter van 7,5 cm. 

De percolator heeft een uniek en innovatief design met een speciaal ontworpen binnenwerk dat ervoor zorgt dat de smaken en aroma’s goed tot hun recht komen. Het bijzondere aan deze percolator is de taille met mooie rondingen en een getrapt design. De naam Pulcina is afkomstig van de schenktuit van de percolator die iets weg heeft van de snavel van een kuiken. Pulcina is namelijk de Italiaanse benaming van een kuiken. De temperatuur van de koffie gedurende het proces wordt zeer goed gereguleerd dankzij de variatie in de wanddikte. Dit zorgt er tevens voor dat de koffie geen bittere en verbrande smaak krijgt. 

De Alessi Pulcina Percolator werkt zeer eenvoudig. Allereerst vul je het waterreservoir, oftewel de onderkant van de percolator, met warm water. Daarna vul je het filter met de door jou gewenste gemalen koffie. Draai nu de bovenkant weer op de onderkant en zet de percolator in zijn geheel op de warmtebron. Wanneer het water begint te koken zet je de warmtebron uit en borrelt het water door de gemalen koffie. Uiteindelijk wordt de bovenkant van de percolator gevuld met koffie en kun je deze inschenken en gaan genieten. Je kunt de percolator na gebruik reinigen met warm water en afwasmiddel. Aangeraden wordt om de percolator goed af te drogen en de twee delen los van elkaar op te bergen. 

  1. Uniek getrapt design
  2. Voor een perfecte espresso
  3. Zeer goede temperatuur regulering

3 andere uitvoering(en)
Andere klanten kochten ook:
Bob's Choice Geels Espresso Milano

Geels Espresso Milano

Vanaf € 15,95 € 17,95
Alessi Moka Percolator 1 kops Aluminium Glans

Alessi Moka Percolator 1 kops Aluminium Glans

Adviesprijs € 36,00 € 32,00
Alessi Mokka set van 4 espresso kopjes 6 cm

Alessi Mokka set van 4 espresso kopjes 6 cm

Adviesprijs € 28,00 € 25,00