Smeg Espressomachine Pastelblauw

Smeg Espressomachine Pastelblauw

Adviesprijs 369,00
329,00 (incl. BTW)

Donderdag bezorgd

  1. Inclusief 360 graden draaivoet
  2. Ontkalking indicator
  3. Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
3 andere uitvoering(en)

Smeg Espressomachine Pastelblauw

Maak het zetten van een kopje koffie nu nog leuker met deze espressomachine van Smeg, voorzien van ultiem gebruiksgemak door het handige bedieningspaneel en stijlvolle retrodesign. Deze pastelblauwe espressomachine zorgt direct voor sfeer in je huis door de warme kleur. Het is een complete machine, door de vele functies en aanpassingsmogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk zelf de waterhardheid, koffietemperatuur en de hoeveelheid koffie aanpassen, voor jouw perfecte kop koffie. Daarnaast kan je ook gewoon een cappuccino maken door het ingebouwde cappuccino systeem.

Verder geeft de espressomachine van Smeg zelf aan of het apparaat ontkalkt moet worden, wat jou dus geen tijd kost om dit steeds te controleren. Ook heeft de machine een uitneembaar (warmhoud)rooster, kan je het apparaat goed reinigen, maar het geeft je ook de ruimte om glazen tot wel acht centimeter hoog te plaatsen. Dit is ideaal voor een latte macchiato.

Het systeem bevat een thermoblok verwarmingssysteem, waardoor het water sneller verwarmt bij het opstarten van het apparaat. Zo kan je dus nog sneller genieten van jouw bakje koffie! Door de mogelijkheid om twee kopjes koffie tegelijk te zetten, kan je ook je gasten sneller bedienen.

Wil je zo lang mogelijk genieten van je machine en de smaak van de koffie? Dan adviseren wij jou om een waterfilter te gebruiken! De DeLonghi waterfilter past namelijk in elke Smeg espressomachine. Een waterfilter voorkomt kalkaanslag en daarnaast zuivert het filter chloor en andere smaakbedervende stoffen uit het water. Dit heeft als gevolg dat de smaak van koffie nog beter tot zijn recht komt. Het advies is om de waterfilter elke twee maanden te vervangen, zodat de kwaliteit van je machine blijft gewaarborgd. 

Specificaties:

- Thermoblok verwarmingsysteem
- Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
- Instelbaar cappuccino systeem
- Anti-drup systeem
- Anti-slip voetjes
- Warmhoudrooster
- Geschikt voor gemalen koffie en ESE-servings (espressopads)
- Uitneembaar waterreservoir 1L
- Ontkalk indicator
- Automatisch stand-by functie
- 15 bar hogedrukpomp
- Afmetingen: 303x149x330 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50/60 Hz
- Vermogen: 1350 W

Inclusief:

- 3 filters: 1 of 2 kopjes, pads
- Koffietamper

Overige informatie

Merk: Smeg
Kleur: Pastelblauw
Type: ECF01PBEU
Artikelnummer: 9360
EAN: 8017709229979
Andere klanten kochten ook:
Smeg Bonenmaler Pastelblauw

Smeg Bonenmaler Pastelblauw

Adviesprijs 269,00 239,00
Smeg Tamperset Grijs

Smeg Tamperset Grijs

99,00
Smeg Ontkalker Voor Koffiemachines 250 ml

Smeg Ontkalker Voor Koffiemachines 250 ml

9,90