WMF Impulse Thermoskan 1L RVS
WMF Impulse Thermoskan 1L RVS
WMF Impulse Thermoskan 1L RVS
WMF Impulse Thermoskan 1L RVS

WMF Impulse Thermoskan 1L RVS

Adviesprijs 110,00
99,00 (incl. BTW)

Dinsdag bezorgd

  1. Maar liefst 24 uur isolerend
  2. Drukknop voor openen en sluiten
  3. Hoogwaardig gepolijst roestvrijstaal

WMF Impulse Thermoskan 1L RVS

Gebruik te fraaie WMF Impulse Thermoskan om jouw favoriete warme (of koude) danken overal mee naartoe te nemen. Het unieke aan de thermoskan is dat deze een isolerend vermogen heeft van maar liefst 24 uur. Hierdoor blijven warme en koude dranken uitzonderlijk lang op temperatuur.

In de schroefdop van de WMF Impusle thermoskan zit een handige drukknop waarmee je de kan met één druk op de knop kunt openen en sluiten. Hierdoor hoeft de kan niet open te maken om je dranken uit te schenken en is knoeien verleden tijd!

De kan is gemaakt van hoogwaardig gepolijst roestvrijstaal en binnenin zit een hittebestendige glazen fles. Het handvat en de deksel zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Voor een optimale levensduur raden wij het aan om de kan met de hand af te wassen.

WMF heeft al meer dan 160 jaar ervaring op het gebied van koken, eten en drinken. Dankzij de innovatieve ontwerpen is WMF een grote inspiratiebron voor andere merken. Bij WMF wordt design gecombineerd met functionaliteit, zodat je altijd het optimale uit jouw keuken kunt halen!

Overige informatie

Merk: WMF
Inhoud : 1L
Materiaal: RVS, glas en kunststof
Afmetingen (bxhxl) : 18 x 28,5 x 18 cm
Artikelnummer: 2203
EAN: 4000530694904