Snelle levering
van producten
Betrouwbare betaalmogelijkheden
Altijd 30 dagen
bedenktijd
Onze klantenservice
023-5282218
Showroom vandaag open van 09:15 tot 18:00
U bevindt zich hier: Onderhoudsartikelen - Ontkalken - Bosch Tassimo ontkalkingstabletten

Bosch Tassimo ontkalkingstabletten

Vanaf 7,00
Onze prijs 8,50
(incl. BTW)
Aantal
Vandaag besteld = Morgen in huis!
Aantal Prijs per stuk
1 - 3 8,50
4 - 5 8,00
5 - 9 7,50
10 + 7,00
Merk: Tassimo Inhoud: 4 tabletten
Artikelnummer: 5063 EAN: 4242002763217
Omschrijving

Bosch Tassimo ontkalkingstabletten

  1. Geschikt voor twee keer ontkalken
  2. Goed voor de smaak van je koffie en levensduur van je machine
  3. Eenvoudig in gebruik

De Bosch Tassimo ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle Bosch Tassimo koffiemachines. De Bosch Tassimo machines zijn voorzien van een automatisch ontkalkingsprogramma en geven met een rood lampje aan dat deze ontkalkt dienen te worden. De tabletten bestaan uit zuur maleaat, zuurcitraat, sulfaminezuur en natriumbicarbonaat. Wanneer je jouw machine regelmatig ontkalkt heeft dit een positieve invloed op de werking en de levensduur. Tevens verbeter de smaak van je koffie en komen de aroma’s beter tot zijn recht. 

Een doosje Bosch Tassimo ontkalking bestaat uit 4 tabletten van 18 gram per tablet. Hiermee kun je jouw machine twee keer ontkalken (2 tabletten per ontkalkingsbeurt). 

De Bosch Tassimo ontkalker is geschikt voor alle Bosch en Braun Tassimo machines waaronder Tassimo VIVY (T12), Tassimo VIVY II (T12), Tassimo AMIA (T20), Tassimo FIDELIA (T40), Tassimo CHARMY (T55), Tassimo SUNY (T32), Tassimo Joy, Tassimo FIDELIA+ (T65), Tassimo CADDY (T70). 

Gebruiksaanwijzing
Wanneer het rode lampje van je machine brandt, dient deze ontkalkt te worden. In dat geval vul je het waterreservoir tot de maximale hoeveelheid met water en voeg je hier twee ontkalkingstabletten aan toe. Laat de tabletten oplossen en haal het gele ontkalkingspatroon van de zijkant van de machine ad en leg deze in de cup houder. 

Plaats een lege kan onder de koffie uitloop en zet het waterreservoir terug in de machine. Druk nu het brandende lampje in gedurende 5 seconden. De machine start nu met het ontkalkingsproces welke ongeveer 30 minuten in beslag zal nemen. Als het proces klaar is spoel je het waterreservoir om en vul je deze met schoon water. Door de koffieknop ingedrukt te houden gaat de machine drie keer spoelen. Na afloop kan je het ontkalkingspatroon weer verwijderen en deze opbergen in het opbergvakje. 

Andere klanten kochten ook:
Brita Intenza waterfilter

Brita Intenza waterfilter

Staffelprijs 9,95 10,95
Brita intenza compatible waterfilter

Brita intenza compatible waterfilter

Vanaf 7,95 8,95