Melitta Anti Calc ontkalker voor koffiezetapparaat

Melitta Anti Calc ontkalker voor koffiezetapparaat

Vanaf 3,50
4,50 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

Aantal Prijs per stuk
1 - 2 4,50
3 - 4 4,25
5 - 9 3,95
10 + 3,50
  1. Geschikt voor 6 keer ontkalken
  2. Kind veilige dop
  3. Flesje is voorzien van doseringsmarkeringen
3 andere uitvoering(en)
Melitta Anti Calc ontkalker voor koffiezetapparaat

De Melitta Anti Calc is goed voor 6 keer ontkalken. Aangeraden wordt om je machine, afhankelijk van de waterhardheid en de gebruikersfrequentie, om de 3 tot 5 weken te ontkalken. Deze vloeistof van Melitta zorgt voor een grondige en effectieve reiniging van kalk uit je Melitta (en alle andere merken) koffieapparaat en waterkoker. 

De vloeistof bestaat voor 100% uit citroenzuur en is daarom niet schadelijk voor je machine. Het is een milieuvriendelijk product voorzien van een kindveilige dop en doseringsmarkeringen. 

Gebruiksaanwijzing
Vul het waterreservoir voor de helft met kraanwater en voor 1/6edeel ontkalkingsvloeistof toe. Vervolgens doe je een nieuw koffiefilter in de houder en zet je het apparaat aan. Laat deze helemaal doorlopen met het mengsel van water en ontkalkingsvloeistof. Wacht ongeveer een kwartier en giet het mengsel nogmaals in het reservoir om vervolgens het proces nog eens te doorlopen. Als laatste laat je het apparaat tweemaal doorlopen met schoon water en is het ontkalkingsproces voltooid. 

Overige informatie

Merk: Melitta
Inhoud: 250ml
Artikelnummer: 3602
EAN: 4006508192618