Smeg Espressomachine Wit

Smeg Espressomachine Wit

Adviesprijs 369,00
279,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Geschikt voor gemalen koffie
  2. Gebruiksvriendelijk
  3. Compact formaat
3 andere uitvoering(en)

Smeg Espressomachine Wit

Smeg heeft het design van de espressomachine geïnspireerd op de jaren 50’. De retro look van deze halfautomatische espressomachine is smaakvol en bijzonder compact vormgegeven. Door het compacte formaat neemt deze espressomachine weinig ruimte in beslag in de keuken. Het compacte formaat neemt niet weg dat deze Smeg met haar mooi afgewerkte design de aandacht trekt in keuken.

De machine is niet alleen de eyecatcher van de keuken maar is ook voorzien van gemakkelijke en fijne snufjes. Zo kan je zelf de waterhardheid, koffietemperatuur en de hoeveelheid koffie aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Met deze machine kan je twee Espresso’s te gelijk maken, maar kun je ook gebruik maken van E.S.E servings. Dit zijn servings gevuld met espressokoffie die vooral handig zijn wanneer je veel bezoek krijgt.

Door het stoompijpje aan de zijkant van het apparaat schuim je gemakkelijk en snel melk op voor een lekkere romige Cappuccino of Latte Macchiato. Er zit voldoende ruimte (8 cm) tussen het rooster en de uitlooppijp zodat er gemakkelijk een hoog glas tussen past (bijvoorbeeld een Latte Macchiato glas). De machine heeft een watertank van één liter waarmee je gemiddeld 10 kopjes koffie zetten.

Verder wordt vanzelf aangegeven wanneer de machine ontkalkt dient te worden, gebruik hiervoor ontkalker. Op deze manier voorkom je dat je de machine op ontkalking moet checken of dat je het vergeet. Ook is het uitneembare rooster gemakkelijk schoon te houden.

Wil je zo lang mogelijk genieten van je machine en de smaak van de koffie? Dan adviseren wij jou om een waterfilter te gebruiken! De DeLonghi waterfilter past namelijk in elke Smeg espressomachine. Een waterfilter voorkomt kalkaanslag en daarnaast zuivert het filter chloor en andere smaakbedervende stoffen uit het water. Dit heeft als gevolg dat de smaak van koffie nog beter tot zijn recht komt. Hierbij adviseren wij om de waterfilter iedere twee maanden te vervangen, zodat de kwaliteit van je machine en de koffie blijft gewaarborgd. 

Deze Smeg Espressomachine wordt standaard geleverd met een handleiding, 1 en 2 kops filter, ESE servings en een koffietamper.

Specificaties:

- Thermoblok verwarmingssysteem
- Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
- Instelbaar cappuccino systeem
- Anti-drup systeem
- Anti-slip voetjes
- Warm houdrooster
- Geschikt voor gemalen koffie en ESE-servings (espressopads)
- Uitneembaar waterreservoir 1L
- Ontkalk indicator
- Automatisch stand-by functie
- 15 bar hogedrukpomp
- Afmetingen: 303x149x330 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Frequentie: 50/60 Hz
- Vermogen: 1350 W

Overige informatie

Merk: Smeg
Type: ECF01WHEU
Kleur: Wit
Artikelnummer: 9358
EAN: 8017709259563
Andere klanten kochten ook:
Smeg Bonenmaler Wit

Smeg Bonenmaler Wit

Adviesprijs 269,00 239,00
Smeg Tamperset Grijs

Smeg Tamperset Grijs

99,00
Smeg Ontkalker Voor Koffiemachines 250 ml

Smeg Ontkalker Voor Koffiemachines 250 ml

9,90