Smeg Variabele Waterkoker Chroom

Smeg Variabele Waterkoker Chroom

Adviesprijs 219,00
199,00 (incl. BTW)

Morgen bezorgd

  1. Instelbare temperatuur
  2. Warmhoudfunctie
  3. 360° draaivoet
3 andere uitvoering(en)

Smeg Variabele Waterkoker Chroom

Voor verschillende smaken thee heb je ook verschillende temperaturen nodig, met de Smeg Variabele Waterkoker kan je daarom zelf een temperatuur kiezen tussen de 50° en 100°C, om jouw perfecte kopje thee te zetten. Deze stijlvolle chromen variant van de variabele waterkoker, zal een waardevolle toevoeging aan iedere keuken zijn, mede door het mooie ronde design en frisse kleur, in combinatie met de huidige technologie.

De variabele waterkoker zal de aangegeven temperatuur behouden, als je de warmhoudfunctie inschakelt, totdat jij hem zelf weer uit zet of als er twintig minuten zijn verstreken. Als je deze functie niet gebruikt zal de waterkoker zichzelf automatisch uitschakelen op het moment dat de aangegeven temperatuur bereikt is.

De waterkoker van Smeg heeft een maximum inhoud van 1,7 liter, wat gelijk staat aan 7 kopjes thee. Je kunt gemakkelijk zien of je de waterkoker genoeg hebt gevuld voor jezelf en jouw gasten, doordat de indicator aangeeft hoeveel liter er in de koker zit en aan hoeveel kopjes thee dit gelijk staat.

Het deksel kan gemakkelijk geopent worden door de knop bovenop het deksel in te drukken. Daarnaast kan je zonder enig probleem de koker van zijn houder afhalen doordat het 360 graden wendbaar is op de houder. Verder heeft de houder anti-slip voetjes, waardoor hij altijd een goede grip behoudt.

Specificaties:

- 360° draaivoet
- Automatisch uitschakelen bij 100°C
- Uitneembare rvs-kalkfilter (afwasbaar)
- Anti-slip voetjes
- Afmetingen: 275x226x171 mm (hxbxd)
- Stroom: 220-240 V
- Vermogen: 2400 W

Overige informatie

Merk: Smeg
Kleur: Chrome
Inhoud: 1,7L
Type: KLF04SSEU
Artikelnummer: 9392
EAN: 8017709231743